Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικά λόγια για τον Τσιτσιπά: «Κανείς δεν με βοήθησε όσο αυτός, μας δείχνει τον δρόμο»

Συγκλονιστικά λόγια για τον Τσιτσιπά: «Κανείς δεν με βοήθησε όσο αυτός, μας δείχνει τον δρόμο»

Ο Σουηδός τενίστας, Μίκαελ Ιμερ, υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το μεταξύ τους αγώνα στην Μασσαλία. Όπως ανέφερε, πριν από ένα χρόνο του είχε ζητήσει τη βοήθειά του και ο Ελληνας τενίστας του την πρόσφερε απλόχερα, βοηθώντας τον να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις σπουδαίες επιτυχίες του έβαλε το τένις στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Ένα κόσμημα για την Ελλάδα και ένας αθλητής – πρότυπο για τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και για τους αντιπάλους του.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανάρτησε στα social media ο Μίκαελ Ιμερ. Ο Σουηδός έπαιξε με τον Στέφανο στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία, ηττήθηκε με 2-0 σετ και στη συνέχεια με ανάρτησή του στο instagram αποθέωσε τον συμπατριώτη μας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, πριν από ένα χρόνο είχε ζητήσει τη βοήθεια του Τσιτσιπά για να μπορέσει να βελτιώσει το παιχνίδι του. Ο Στέφανος ανταποκρίθηκε και έδωσε τις συμβουλές τους στον Σκανδιναβό, σε αντίθεση με τους περισσότερους, που τον αγνόησαν.

«Πριν από ένα χρόνο έστειλα μήνυμα στον Στέφανο και του ζήτησα να με βοηθήσει να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Δεν υπήρξαν πολλοί που αφιέρωσαν τόσο πολύ χρόνο για να με βοηθήσουν όσο ο Στέφανος. Εχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα και παραμένει ένας καλόκαρδος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις  επιτυχίες σου και σε ευχαριστώ που δείχνει τον δρόμο», ανέφερε ο Ιμερ.

Δείτε το μήνυμά του:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024