Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνετα ο Τσιτσιπάς

Άνετα ο Τσιτσιπάς

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Σουηδού, Μίκαελ Ιμέρ, (6-1, 6-3) σε 71 λεπτά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία. Ο Ελληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Σκανδιναβό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου […]

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Σουηδού, Μίκαελ Ιμέρ, (6-1, 6-3) σε 71 λεπτά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία.

Ο Ελληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Σκανδιναβό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς, έχοντας 6 άσους, ενώ κέρδισε τους 21 από τους 24 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς και τους 12 από τους 18 με δεύτερο.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 games, ενώ λίγο αργότερα με δεύτερο μπρέικ έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 επισφράγισε την κυριαρχία του Στέφανου, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο και με 6-3 πήρε τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ο Βάσεκ Πόσπιλ από τον Καναδά, ο οποίος στον δεύτερο γύρο νίκησε με 2-0 σετ τον Χούμπερ Χουρκάτς. Το παιχνίδι τους θα διεξαχθεί την Παρασκευή (21/2).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024