Μια ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Σαββάτου η οποία θα φέρει βροχές σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Οι βροχές θα είναι αλλού πιο εξασθενημένες, αλλού πιο ισχυρές ενώ αναμένεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα και ασθενείς τοπικές βροχές, με αντίστοιχες χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα υψόμετρα στα βόρεια του νομού.
Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το μεσημέρι ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-10 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή το πρωί θα δημιουργηθεί και ισχυρός παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα με αρνητικές θερμοκρασίες.
Γενικώς όμως γρήγορα ο καιρός με τα όποια φαινόμενα νωρίς το πρωί να απασχολούν μόνο περιοχές της Κρήτης και ίσως και των Δωδεκανήσων.
Από Δευτέρα σε γενικές γραμμές ο καιρός θα βελτιωθεί περαιτέρω για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές αναμένεται να αγγίξει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων