Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Brit Awards 2020: Η καθηλωτική Μπίλι Άιλις και τα highlights της βραδιάς

Brit Awards 2020: Η καθηλωτική Μπίλι Άιλις και τα highlights της βραδιάς

Οι κορυφαίες στιγμές των Brit Awards 2020 και η συναισθηματική Μπίλι Άιλις που καθήλωσε το κοινό

Το βράδυ της Τρίτης (18/2) πραγματοποιήθηκε η απονομή των σημαντικότερων μουσικών βραβείων της Μεγάλης Βρετανίας, των Brit Awards 2020.

Τα «βρετανικά Grammy» ήταν όπως κάθε χρόνο εντυπωσιακά, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπλήξει, οι αμφιλεγόμενες στιγμές, οι αναπάντεχες νίκες, αλλά και τα πολιτικά σχόλια για την «εύφλεκτη» πολιτική κατάσταση της Μεγάλης Βρετανίας μετά το Brexit.

Τα Brit Awards «έκλεισαν» αισίως τα 40 χρόνια βραβεύσεων και όπως είναι λογικό το γιόρτασαν όπως αρμόζει: Με ζωντανές εμφανίσεις από τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις

Από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς ήταν σίγουρα η ζωντανή εμφάνιση της Μπίλι Άιλις στην σκηνή της O2 Arena.

Η ταλαντούχα 18χρονη -που πριν λίγο καιρό σάρωσε τα Grammys, κατακτώντας τα 4 μεγαλύτερα βραβεία, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το soundtrack της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die» στο πλευρό των «βετεράνων» Hans Zimmer και Johnny Marr.

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι με στρας, η Μπίλι Άιλις ερμήνευσε την μπαλάντα καθισμένη σε ένα σκαμπό δίπλα στον πιανίστα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπίλι Άιλις είναι η νεότερη τραγουδίστρια που ερμηνεύει το τραγούδι των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, ενώ η live ερμηνεία της στο O2 Arena, του Λονδίνου το βράδυ της Τρίτης, έπεισε και τους πιο δύσκολους ότι η Μπίλι Άιλις, είναι ένα μουσικό φαινόμενο που ήρθε για να μείνει.

Μία συναισθηματική Μπίλι Άιλις εμφανίστηκε στην εκδήλωση, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς εξομολογήθηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκαναν να νιώσει «μισητή».

«Ήθελα να πω κάτι που μου ήρθε στο μυαλό πριν από δύο δευτερόλεπτα.. Ένιωσα πολύ μίσος τελευταία», είπε στο κοινό.

«Και όταν ανέβηκα στη σκηνή και σας είδα να μου χαμογελάτε, πραγματικά με έκανε να θέλω να βάλω τα κλάματα. Και τώρα θέλω να κλάψω, οπότε σας ευχαριστώ», συνέχισε η Άιλις.

https://www.instagram.com/p/B8vlzMPhJtu/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα συγκινητικά highlights και τα πολιτικά μηνύματα

Αίσθηση, όμως, έκανε και η εμφάνιση του Dave, του Βρετανού ράπερ που κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της βραδιάς, το Βραβείο Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ.

Ο 21χρονος ράπερ στη live ερμηνεία του ήδη συναισθηματικά και πολιτικά φορτισμένου «Black» άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού, για να αποκαλέσει τον πρωθυπουργό  Μπόρις Τζόνσον ρατσιστή, εισπράττοντας έτσι τον ενθουσιασμό του κοινού.

Μάλιστα όταν παρέλαβε το βραβείο του μίλησε τόσο για τον συστηματικό ρατσισμό στην Μεγάλη Βρετανία -και την κακομεταχείριση της Μέγκαν Μαρκλ  από τα αγγλικά ΜΜΕ, όσο και για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που βασάνισαν πέρυσι τη χώρα του.

Μια ακόμα συναισθηματική ερμηνεία αυτή τη φορά από τον Χάρι Στάιλς, ανήκει στα highlights της φετινής απονομής των βρετανικών βραβείων μουσικής.

Ο Χάρι Στάιλς τραγούδησε το «Falling» εμφανώς συγκινημένος, μιας και πρόσφατα, η πρώην κοπέλα του σταρ και Βρετανίδα παρουσιάστρια Caroline Flack αφαίρεσε τη ζωή της.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024