Προετοιμασία 15΄ Αναμονή 30΄

Υλικά (για 1 μερίδα)

1 μεγάλο μαρούλι  (την «καρδιά»)

τα σπόρια από μισό ρόδι

4 μικρά ή 2 μεγάλα λευκά μανιτάρια ή πλευρώτους (κομμένα στα 4)

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κουτ. σούπας μπαλσάμικο

Διαδικασία

Μαρινάρουμε τα μανιτάρια με αλάτι, πιπέρι και μπαλσάμικο για μισή ώρα.

Μαρινάρουμε το μαρούλι με μια κουταλιά λάδι και λίγες σταγόνες ξίδι.

Πλένουμε τα μαρούλια και τα στρώνουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σπόρια από το ρόδι. Περιχύνουμε με μπαλσάμικο και αλατοπίπερο.

Εναλλακτικά: αντί για μαρούλι ή μαζί με αυτό χρησιμοποιούμε βρασμένα φασολάκια, σαλάτα, ραντίτσιο ή πρασινάδα της αρεσκείας μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο