Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένινγκ: «Ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο»

Ένινγκ: «Ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο»

Ο Γερμανός τεχνικός καταφέρθηκε εναντίον των αποφάσεων του Καραντώνη στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ.

Οι πολλές λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Καραντώνη (δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και δεύτερη κίτρινη στον Σβάρνα) στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν το κεντρικό θέμα στη συνέντευξη Τύπου του Μίχαελ Ένινγκ μετά το ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός απόρησε γιατί δεν γίνεται χρήση του VAR, πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν ικανοί διαιτητές στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε, που δεν φαίνεται σοβαρός.

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είμαστε όλοι απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα και τον τρόπο που έπαιξε, αλλά για άλλες καταστάσεις του σημερινού αγώνα. Δεν ήμασταν σε θέση σε όλο το 90λεπτο να παίξουμε με φουλ πίεση στον αντίπαλο.

Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι με τις πολλές λάθος αποφάσεις που δόθηκαν σε άλλη κατεύθυνση. Γι’ αυτό οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι, γιατί ο κόπος τους δεν ανταμείφθηκε».

Για τη διαιτησία: «Έχουμε πλέον τεχνικές δυνατότητες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τον VAR. Σε φάσεις ξεκάθαρες είναι περίεργο γιατί δεν γίνεται χρήση. Να είμαστε ειλικρινείς με την ομάδα, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο με το πρώτο λάθος να προηγηθεί.

Περιμέναμε μάταια να βγει δεύτερη κίτρινη σε παίκτη της ΑΕΚ, έδωσαν πολλά δικαιώματα για να την αντικρίσουν. Πολλές περίεργες αποφάσεις σήμερα».

Για το αν χρειάζονται ξένοι διαιτητές: «Δεν έχει να κάνει με ξένους ή Έλληνες, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλούς διαιτητές. Ο συγκεκριμένος σήμερα είχε χάσει τελείως τον έλεγχο. Θέλουμε κάποιον που να μπορεί να ελέγξει το ματς».

Για τον Μπράουν Ιντέγε, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς: «Δεν έχει σχέση με τον παλιό, είναι νέος τραυματισμός. Του έγινε άσχημο φάουλ, είχε έντονους πόνους στην πτώση μετά το χτύπημα στη μέση. Δεν ξέρουμε τι είναι, η πρώτη αίσθηση όχι κάτι σοβαρό πάντως, σε 2-3 μέρες που θα υποχωρήσουν οι πόνοι θα ξέρουμε περισσότερα».

Για τον Φιορίν Ντουρμισάι: «Δεν μ’ αρέσει να στεκόμαστε σε μεμονωμένους παίκτες. Ήταν άτυχος σήμερα σε μερικά σημεία. Χρειάζεται χρόνο και θα τον έχει στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι όπως πήγε το ματς, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες».

Για το αν η κακή διαιτησία τον αποθαρρύνει να παραμείνει στην Ελλάδα: «Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω, όπως την επίδοση των παικτών έτσι και του διαιτητή. Είναι πολύ δυσάρεστο να το κάνω.

Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο δεν επηρεάζει την καθημερινότητά του. Μ’ αρέσει να δουλεύω εδώ, έχω μια έξοχη ομάδα. Αλλά αν είναι αυτή που περιγράφετε η δομή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τότε υπάρχει πρόβλημα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024