Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σβάρνας: «Η άμυνα μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Σβάρνας: «Η άμυνα μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Στράτος Σβάρνας εξήρε την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ, χαρακτήρισε κομβικό το σημείο του γκολ και στάθηκε στη σημασία της νίκης.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Άρη στο  «Κ.Βικελίδης» και συνέχισε την ανοδική πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε για την καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, σχολίασε την προσωπική του απόδοση, ενώ στάθηκε στην αξία της σημερινής νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι ειδικών συνθηκών γιατί ο Άρης είναι διαφορετικός εντός έδρας και πως θα τον παρασύρει η ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και μας έλυσε τα πόδια. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι επιθετικά δεν κρατούσαμε την μπάλα.

Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί όπως και στα τελευταία παιχνίδια. Στην έλλειψη συγκέντρωσης αλλά μας καθησύχασε το γρήγορο γκολ αλλά δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Είναι ένα κομμάτι το επιθετικό που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν δέχεται γκολ: «Όταν ο αμυντικός δεν τρώει γκολ νιώθει πολύ ωραία. Αλλά δεν είναι μόνο η άμυνα, παίζει όλη η ομάδα. Ανασταλτικά έχουμε σωστά τρεξίματα και σωστές αποστάσεις. Αν δεν γίνει σοβαρό ατομικό λάθος δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. νιώθουμε καλά και δεν φοβόμαστε κανένα.

Η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα και η διάθεση, για να παίξεις άμυνα θες διάθεση. Σε συνδυασμό με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Για την προσωπική του παρουσία και το ενδεχόμενο ανανέωσης: «Με χαροποιεί πολύ. Είμαι θετικός σε ναι ανανέωση. Έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μου δεν έχω κάνει κάτι ακόμα έχω να δώσω πολλά ακόμα».

Ποια είναι η διαφορά: «Έχει βρει το κουμπί του καθενός, αλλά όταν έρχονται και νίκες αυτό μας βοηθάει πολύ».

Για τις αλλαγές προπονητή: «Πρέπει ένας παίκτης να μάθει να ζει με αυτό. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για κάτι, κρατάμε τα θετικά από κάθε προπονητή».

Που μπορεί να φτάσει στα πλέι οφ: «Δεν ξέρω θα είναι απαιτητικά και θα γίνει ένας μίνι γύρος εντυπωσιακός με συνεχόμενα ντέρμπι. Μόνο αν δουλεύουμε σκληρά και με συνεχόμενες νίκες θα καταφέρουμε κάτι. Το κύπελλο είναι πρωταρχικός μας στόχος».

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024