Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αουγκούστο: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Αουγκούστο: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα για τη νίκη του ΠΑΟΚ και το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος Ντόουγκλας Αουγκούστο με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μίλησε αρχικά για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ αλλά και για το τέρμα που πέτυχε.

«Σίγουρα χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τον αγώνα. Είναι κάτι που το συζητούσαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και είμαι χαρούμενος που τον πετύχαμε.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε μια στατική φάση η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το γκολ από μια στατική φάση. Έπρεπε να τρέξουμε παραπάνω να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε».

Για την συνεργασία με τον Μαουρίσιο και τον Μάτος: «Είναι κάτι που με βοηθάει πολύ παίζω μπροστά τους. Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που είναι έμπειροι και βοηθάνε τα νέα παιδιά όπως εγώ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα νομίζω κάθε ομάδα και κάθε παίκτης θα έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της. Εμείς διαχειριστήκαμε καλά αυτή την περίοδο, σίγουρα είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά.

Σήμερα από πλευράς φυσικής κατάσταση δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 100%. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια και με την βοήθεια του κόσμο μας να κυριαρχήσουμε»

Αν τον έχουν βάλει στο κλίμα οι συμπαίκτες του: «Στην Βραζιλία υπάρχουν πάρα πολλά ντέρμπι εγώ ήδη έχω πάρει μια γεύση από τα προηγούμενα ντέρμπι, αλλά περιμένω με ενθουσιασμό και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024