Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίμος: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο»

Σίμος: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο»

Στην ανάγκη του ΟΦΗ να κυριαρχήσει στο γήπεδο έναντι του Ατρομήτου και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στάθηκε ο Γιώργος Σίμος

Δηλώσεις ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Superleague παραχώρησε στο OFI TV ο Γιώργος Σίμος.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» έκανε σαφές πως η ομάδα του πρέπει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο έναντι του αντιπάλου, προκειμένου να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που η ομάδα μας δεν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυρίως είχαμε μια αμυντική οργάνωση. Αν θέλουμε να κρατήσουμε ένα θετικό είναι η αμυντική οργάνωση που είχαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Θα πρέπει να το έχουμε σαν μέρος του παιχνιδιού. Αλλά εμείς θέλουμε να έχουμε κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι και η έκβαση του αγώνα να εξαρτάται από εμάς. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το ματς της Δευτέρας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση όπως στο ματς με την ΑΕΛ και να είμαστε αποτελεσματικοί κρατώντας τη συγκέντρωση που είχαμε στο αμυντικό κομμάτι. Αν τα κάνουμε αυτά νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη.

Απομένουν τρία παιχνίδια. το ματς με τον Ατρόμητο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο για άλλη μια φορά, θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024