Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόβορας: «Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης»

Βόβορας: «Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης»

Ο βοηθός του Παναθηναϊκού μίλησε αντί του Ρικ Πιτίνο μετά την επικράτηση στο Αλεξάνδρειο και τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των Πρασίνων.

Ο Γιώργος Βόβορας, μίλησε αντί του Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο καθώς αντιμετώπισε κάποιο προσωπικό πρόβλημα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αμερικανού προπονητή είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη ο οποίος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι.

Έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας με τις σύνθετες άμυνες που έπαιξε. Δείχνει το πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι από την πίεση που μας άσκησε και τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και τους πόντους που έβαλε στο ζωγραφιστό μέσα από τη δημιουργία του Μποχωρίδη.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας, ασχέτως της νίκης. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα το οποίο μπορεί να είναι κλειδί για την πορεία μας στην Euroleague και θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο.

Εύχομαι στον Άρη να πετύχει τον στόχο του και στον κόουτς Καμπερίδη ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Σε ερώτηση για την απουσία του Ρικ Πιτίνο από τη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι… «του έτυχε κάτι και δεν μπορούσε να έρθει. Ζητάει συγνώμη».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024