Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άδ. Γεωργιάδης κατά Βαρουφάκη : Ντροπιαστική για την Ελλάδα η ηχογράφηση των Eurogroup

Άδ. Γεωργιάδης κατά Βαρουφάκη : Ντροπιαστική για την Ελλάδα η ηχογράφηση των Eurogroup

«Είναι ένα συμβούλιο κυρίων, όχι του πεζοδρομίου. Εάν είχαν γίνει στην Ελλάδα και τον μήνυαν, θα έπρεπε να συλληφθεί», είπε ο κ. Γεωργιάδης επιρρίπτοντας ευθύνες και στον Αλέξη Τσίπρα, που τον διόρισε σε αυτή την τόσο σημαντική θέση

Δριμεία επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη για την ηχογράφηση των συνεδριάσεων του Eurogroup κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015  εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε παράνομη και ντροπιαστική για την ίδια τη χώρα μας το γεγονός ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών ηχογραφούσε, καθώς «μέσα σε ένα χώρο που υπάρχει πολιτική συμφωνία να μιλάνε ελεύθερα, έρχεται ένας τύπος που φοράει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και καταγράφει παράνομα».

«Είναι ένα συμβούλιο κυρίων, όχι του πεζοδρομίου. Εάν είχαν γίνει στην Ελλάδα και τον μήνυαν, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 θα έπρεπε να συλληφθεί», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος επέρριψε ευθύνες και στον Αλέξη Τσίπρα, που τον διόρισε σε αυτή την τόσο σημαντική θέση.

Για τα κόκκινα δάνεια

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάλεσε για άλλη μια φορά τους ενδιαφερόμενους για προστασία πρώτης κατοικίας να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι τις 30 Απριλίου.

Επίσης, πρόσθεσε ότι πάνω από 3.000 αιτήσεις για ρύθμιση πέρασαν το πρώτο στάδιο της διαδικασίας και αναμένεται να εγκριθούν, ενώ αποκάλυψε ότι το 80% των πολιτών που μπαίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, δεν δέχεται την πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

«Η κυβέρνηση εργάζεται, ώστε να ρυθμίσουν τα δάνειά τους και να λάβουν προστασία πρώτης κατοικίας όσοι περισσότεροι μπορούν», είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ, αναφερόμενος στις σχετικές πρωτοβουλίες του οικονομικού επιτελείου και την διαδικασία που ακολουθείται, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε παίρνουμε από το χεράκι και σε πάμε στην τράπεζα… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο».

«Πέφτουν οι μάσκες για τη Novartis»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε ακόμη για τις εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την σκευωρία Novartis. Τα μέλη που θα εξετάσουν τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, είπε, θα τους δουν χωρίς κουκούλες, με δέσμευση μυστικότητας. «Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη, πέφτουν οι μάσκες» σημείωσε χαρακτηριστικά

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024