Αν χώρισες πρόσφατα και δεν ξέρεις πως να ξεπεράσεις τον πρώην σου υπάρχουν ζωολογικοί κήποι που σου δίνουν εξαιρετικές ιδέες.
Ειδικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν υπάρχει λόγος για δράματα και κλάματα στον καναπέ για μια σχέση που τελείωσε.
Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην αγαπημένου σου σε μια κατσαρίδα και έτσι να νιώσεις την μεγαλύτερη ανακούφιση.
Με πιστοποιητικό ονοματοδοσίας
Ένας ζωολογικός κήπος στο Λονδίνο δίνει μάλιστα και πιστοποιητικά για την ονοματοδοσία στα οποία αναγράφεται το όνομά του δίπλα στην εικόνα του αηδιαστικού ζώου.
Στο Σαν Αντόνιο οι υπεύθυνοι ενός ζωολογικού κήπου πήγαν την ιδέα ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους όχι μόνο πιστοποιητικό αλλά και την δυνατότητα να ταΐσουν το έντομο με το όνομα του πρώην αγαπημένο τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»