Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευκαιρία… αναρρίχησης για Νότιχγαμ, ντέρμπι ανόδου στο Μπρέντφορντ

Ευκαιρία… αναρρίχησης για Νότιχγαμ, ντέρμπι ανόδου στο Μπρέντφορντ

Ματς με φόντο την άνοδο έχει το σημερινό πρόγραμμα της Championship, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο, ενώ σκληρή μάχη προμηνύεται ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Λιντς.

Ο… συνωστισμός στις πρώτες θέσεις της Championship συνεχίζεται, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον για την άνοδο να παραμένει τεράστιο.

Έξι συνολικά ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και η μάχη για τα δυο πρώτα εισιτήρια για την Premier League μαίνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Το σημερινό μενού, μάλιστα είναι αρκετά ιδιαίτερο αφού τρεις μονομάχοι ρίχνονται στην αρένα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη σαφώς πιο αδύναμη Τσάρλτον και έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει να πιέζει για ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Μοναδικός που απουσιάζει για τους γηπεδούχους είναι ο τραυματίας Νταρίνκουα, ενώ αντίστοιχα για την Τσάρλτον βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμών οι Λέκο, Λάπσλι και Ανέκε.

Την ίδια ώρα, Μπρέντφορντ και Λιντς έχουν το δικό τους… μπρα-ντε-φερ. Σε πλήρη αντιδιαστολή η φόρμα των δυο ομάδων, με τη Μπρέντφορντ να προέρχεται από δυο νίκες και… αναρρίχηση στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λιντς βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Παρόλα αυτά, τα «παγώνια» θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην αγωνιστική κρίση του τελευταίου διαστήματος και με νίκη μέσα στο «Γκρίφιν Παρκ» θα δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Καρέλης, Κανός και Μοκότιο, ενώ ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γιάνσον. Αντίστοιχα, από την αποστολή των γηπεδούχων λείπουν οι Φόρσο και Ντάγκλας.

Στο ματς της Μπλάκμπερν με τη Χαλ, οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν να παραμένουν πάνω από τους σημερινούς τους αντιπάλους στον πίνακα της βαθμολογίας και η έδρα αποτελεί τη βάση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αντίστοιχα, στο Γουίγκαν-Μίντλεσμπρο, οι «Λάτικς» ψάχνουν τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν ώθηση για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Μπέρμιγχαμ έχει χτίσει θετικό μομέντουμ και θα παραταχθεί με εξαιρετική ψυχολογία στο Όκγουελ κόντρα στη Μπάρνσλεϊ,η οποία τη δεδομένη στιγμή δείχνει να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.

Αντίστοιχα, η ΚΠΡ ταξίδεψε την Ουαλία για να αντιμετωπίσει τη Σουόνσι και σίγουρα θα αναζητήσει τους βαθμούς που θα την κάνουν να ξεχάσει για λίγο το παρατεταμένο… άγχος.

Από την πλευρά τους, οι «Κύκνοι» όντας στην 9η θέση της βαθμολογίας έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, πράγμα που όμως που θα πρέπει να αποδείξουν και κόντρα στο μαχητικό σύνολο του Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024