Το ετήσιο μοντάζ, το οποίο υπογραμμίζει αξιοσημείωτους θανάτους στην κινηματογραφική κοινότητα τον περασμένο χρόνο, δεν περιλάμβανε τον ηθοποιό Luke Perry.
Το κομμάτι στα βραβεία της Ακαδημίας – που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες – περιελάμβανε τους πρόσφατους αξιοσημείωτους θανάτους του Kobe Bryant, ο οποίος πέθανε σε ελικόπτερο τον Ιανουάριο, και ο Kirk Douglas, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Η νεαρή Billie Eilish ερμήνευσε συγκινητικά το τραγούδι των The Beatles “Yesterday”, σαν φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έφυγαν την περασμένη χρονιά.
https://www.youtube.com/watch?v=FKmqtaxIS3Y
Η παράληψη που έκανε έξαλλο το διαδίκτυο
Όμως, ο Perry, ο οποίος ήταν πιο γνωστός για την σειρά «Beverly Hills 90210», εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το «Το Πέμπτο Στοιχείο», δεν υπήρχε πουθενά στο βίντεο με τους εκλιπόντες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας