Μία ημέρα πριν την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τους υπεύθυνους να υπόσχονται μοναδικό θέαμα, πολλή μουσική αλλά και εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν το κοινό
Μία ημέρα πριν την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τους υπεύθυνους να υπόσχονται μοναδικό θέαμα, πολλή μουσική αλλά και εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν το κοινό.
Κρύσταλλοι όλων των μεγεθών και σχημάτων έχουν τοποθετηθεί παντού στο χώρο που θα φιλοξενήσει την 92η τελετή απονομής των βραβείων.
Στα φετινά Όσκαρ θα ακουστεί πολλή μουσική, καθώς θα παρουσιαστούν και τα πέντε προτεινόμενα για το αντίστοιχο βραβείο τραγούδια.
Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία εντός και εκτός του θεάτρου και ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»