Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοβάτσεβιτς: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Κοβάτσεβιτς: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 σετ της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ και επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη με τη νίκη. Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τα εύκολα δύσκολα, αλλά στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν το 15/15 στη Volleyleague.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας και αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και καλό παιχνίδι. Ίσως ένα από τα καλύτερα, ποιοτικά, παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα.

Μετά το δεύτερο σετ, δεν είναι ότι δεν ήμασταν καλοί αλλά χάσαμε την επιθετικότητα μας και έτσι ο ΠΑΟΚ μείωσε. Επιστρέψαμε στο τέταρτο σετ και κάναμε μια πολύ καλή νίκη. Μια νίκη που φυσικά είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024