Ο Τέιλορ Ρότσεστι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση, ενώ και ο Βασίλης Σπανούλης πήγε στα αποδυτήρια.
Νέα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Τέιλορ Ρότσεστι στο εν εξελίξει ματς με τη Ζαλγκίρις.
Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για θλάση.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και αμέσως αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Μένει να φανεί τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.