Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερις νέες ταινίες για τον Άνταμ Σάντλερ μετά το «Murder Mystery»

Τέσσερις νέες ταινίες για τον Άνταμ Σάντλερ μετά το «Murder Mystery»

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε τη συμφωνία την Παρασκευή, σημειώνοντας ότι το «Murder Mystery» του Άνταμ Σάντλερ ήταν ο πιο δημοφιλής τίτλος στο Netflix στις ΗΠΑ πέρυσι

Η Netflix επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Άνταμ Σάντλερ και τη Happy Madison Productions για ακόμη τέσσερις ταινίες.

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε τη συμφωνία την Παρασκευή, σημειώνοντας ότι το «Murder Mystery» του Άνταμ Σάντλερ ήταν ο πιο δημοφιλής τίτλος στο Netflix στις ΗΠΑ πέρυσι.

Η ταινία, «Mystery Murder», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν η έκτη για το Netflix του Αμερικανού ηθοποιού, κωμικού, σεναριογράφου και παραγωγού μαζί με τα φιλμ «The Ridiculous 6», «The Do-Over», «Sandy Wexler», «The Week Of» και το επερχόμενο «Hubie Halloween».

Η Netflix ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της έχουν περάσει δύο δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας τις ταινίες του Άνταμ Σάντλερ από το 2015, όταν το «The Ridiculous 6» έκανε πρεμιέρα.

Ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί ως κοσμηματοποιός και εθισμένος στον τζόγο στην ταινία «Uncut Gems» των Τζος και Μπένι Σάφντι, η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις 48 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική μέσα σε έξι εβδομάδες.

Η Netflix δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τέσσερις νέες ταινίες που θα γυριστούν βάσει της συμφωνίας. Το «Hubie Halloween», το οποίο επίσης ασχολείται με τους Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Maya Rudolph, Rob Schneider και Shaquille O’Neal, παράγεται με την προηγούμενη συμφωνία του.

Ο Σάντλερ ξεκίνησε την καριέρα του ως stand – up κωμικός, εντάχθηκε στο σόου Saturday Night Live ως σεναριογράφος από το 1991 έως το 1995, προτού ιδρύσει την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, Happy Madison Productions.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024