Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Χωρίς Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στο Κάουνας

Euroleague : Χωρίς Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, που ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Εκτός και ο Χαραλαμπόπουλος που υποβλήθηκε σε επέμβαση, μέσα ο 17χρονος Νικολαϊδης.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια διατήρησε τις λιγοστές του ελπίδες για πρόκριση, όμως θα πρέπει στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται να κάνει το 2/2 για να μπει πιο δυνατά στη «μάχη» της οκτάδας.

Ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δυο προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο.

Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β’. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν για τη Λιθουανία έχοντας και τη στήριξη περίπου 120 φίλαθλων που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024