Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον Πόρο : Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η πτώση του ελικοπτέρου

Τραγωδία στον Πόρο : Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η πτώση του ελικοπτέρου

Μεγάλο ρόλο στο δυστύχημα, τον Αύγουστο του 2019, έπαιξε η ύπαρξη των καλωδίων στην αέρινη διαδρομή που ακολούθησε ο πιλότος.

Το φως της δημοσιότητας είδαν στοιχεία, από το πόρισμα της τραγωδίας, πριν από πέντε μήνες, όταν ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή Πόρου-Γαλατά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβαίνοντες, ο Έλληνας χειριστής και δύο άνδρες ρωσικής υπηκοότητας.

Με βάση τα στοιχεία -που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha-  η επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων και ασφάλειας πτήσεων, αποδίδει τη συντριβή του ελικοπτέρου στον ανθρώπινο παράγοντα και όχι σε μηχανική βλάβη όπως είχαν εικάσει αρχικά οι εμπειρογνώμονες.

Όλα τα όργανα του ελικοπτέρου, ερευνήθηκαν και δεν διαπιστώθηκαν δυσλειτουργίες. Μεγάλο ρόλο στο δυστύχημα, τον Αύγουστο του 2019, έπαιξε η ύπαρξη των καλωδίων στην αέρινη διαδρομή που ακολούθησε ο πιλότος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ένας εκ των δύο Ρώσων, ήταν στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ιδιοκτήτης μίας μεγάλης γκαλερί με σπάνια έργα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024