Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πετάει» η Σάκκαρη: Μια… ανάσα από το Top-20!

«Πετάει» η Σάκκαρη: Μια… ανάσα από το Top-20!

Η Ελληνίδα τενίστρια την επόμενη Δευτέρα θα χτυπήσει νέο career high, καθώς θα βρεθεί στο Νο. 21 της παγκόσμιας κατάταξης – Χτυπάει την πόρτα του Top-20 η 24χρονη.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη νέα τενιστική σεζόν η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει μέχρι τους «16» του Αυστραλιανού Οπεν, όπου αποκλείστηκε από το Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης, Πέτρα Κβίτοβα.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Μελβούρνη, κερδίζοντας σπουδαίες τενίστριες όπως οι Μαργαρίτα Γκασπαριάν, Νάο Χιμπίνο και Μάντισον Κις και έδειξε ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Με την εντυπωσιακή της πορεία στο Αυστραλιανό Οπεν η Σάκκαρη έβαλε στο σακούλι της 110 «καθαρούς» βαθμούς, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να χτυπήσει νέο career high!

Συγκεκριμένα, την επόμενη Δευτέρα (3/2), όταν και θα ανανεωθούν οι πίνακες της WTA, η Ελληνίδα τενίστρια θα ανέβει στο Νο. 21 της παγκόσμιας κατάταξης από το Νο. 23 που βρίσκεται σήμερα. Μάλιστα, εάν η Μουγκουρούθα αποκλειστεί από την Χάλεπ στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, η Μαρία θα απέχει 52 βαθμούς από το Νο. 20!

Η 24χρονη θα έχει 1.955 βαθμούς και η Ισπανίδα 2.007 βαθμούς, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικεντρώνονται πλέον στο επόμενο τουρνουά, που θα λάβει μέρος. Επόμενος σταθμός για τη Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Αγία Πετρούπολη και το indoor τουρνουά, St. Petersburg Ladies Trophy, το οποίο θα γίνει την εβδομάδα 10-16 Φεβρουαρίου.

Εκεί είναι πολύ πιθανό η Ελληνίδα τενίστρια να μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική της πορεία.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024