Καββάδας: «Περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική»
Ο σέντερ του Ηρακλη μίλησε για την επιστροφή του στην «γαλανόλευκη» ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2021.
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Βασίλης Καββαδάς για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα ενόψει των προκριματικών του Eurobasket 2021.
Ο σέντερ του Ηρακλή είπε πριν την προπόνηση της ομάδας του (29/01) υποστήριξε: «Είναι μεγάλη τιμή, είμαι πολύ χαρούμενος και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είμαι περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.
Αυτό ήρθε μέσα από τη σκληρή δουλειά και μέσα από τον Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν, τη διοίκηση του Ηρακλή που με εμπιστεύτηκε μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπως και τον Γιάννη Καστρίτη.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό.
Νιώθω την αγάπη του κόσμου μέσα κι έξω από το γήπεδο, το μόνο που έχω να κάνω είναι τη δουλειά μου».
- Η Ιταλία αγόρασε σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζιο για 30 εκατ. ευρώ – Θα εκτεθεί στο Παλάτσο Μπαρμπερίνι
- Η επιστήμη ξέρει αν προτιμάμε την αλήθεια ή το ψέμα
- Δημοσκόπηση: Τα δύο «ανοιχτά τραύματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για μισθωτές και εκμισθωτές
- Η τακτική του δολώματος: Πώς το Ιράν ξετρυπώνει τις συστοιχίες Patriot και μετά τις καταστρέφει
- Η σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας της ευεξίας



