Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτο γράμμα της προς τους γιους της

Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτο γράμμα της προς τους γιους της

O υπηρέτης ανέβασε το συγκεκριμένο γράμμα της Νταϊάνα, που βλέπει για πρώτη φόρα το φως της δημοσιότητας, για να δείξει την υποστήριξη του στο καινούργιο ξεκίνημα της Μέγκαν και του Χάρι

O υπηρέτης ανέβασε το συγκεκριμένο γράμμα της Νταϊάνα, που βλέπει για πρώτη φόρα το φως της δημοσιότητας, για να δείξει την υποστήριξη του στο καινούργιο ξεκίνημα της Μέγκαν και του Χάρι.

«Αγαπώ πάρα πολύ τα δύο μου αγόρια»

«Αγαπώ πάρα πολύ τα δύο μου αγόρια κι ελπίζω πως όλα τα λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε δύναμη, γνώση και σταθερότητα» γράφει χαρακτηριστικά το γράμμα της Νταϊάνα προς τους δυο της γιους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο υπηρέτης έγραψε: Καθώς η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Άρτσι ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, μου έρχονται στο μυαλό κάποια σημαντικά λόγια της  Νταϊάνα για τους δυο της γιους. Είναι μητρικά λόγια μίας άνευ όρων αγάπης που είναι το ίδιο σημαντικά σήμερα, όπως πριν 24 χρόνια, όταν είχε γράψει».

Δείτε την δημοσίευση

https://www.instagram.com/p/B7yDcEVj9C-/?utm_source=ig_embed

Οι ομιλίες

Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε πρόσφατα μια συγκινητικά φορτισμένη ομιλία στην οποία αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πολλά όμως από τα σημεία της ομιλίας του, θύμιζαν έντονα τα λόγια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, όταν είχε βρεθεί και η ίδια σε μία παρόμοια θέση.

Στην τελευταία του εμφάνιση ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκε σε ιδιωτική εκδήλωση της οργάνωσης Sentebale, της οποίας είναι προστάτης από την ίδρυσή της το 2006.

Και στην ομιλία του, την οποία η Daily Mail κατέκρινε σφοδρά με άρθρο «χαστούκι» του Πιρς Μόργκαν κάνοντας λόγο για κροκοδείλια δάκρυα, μίλησε για την θλίψη και την ευγνωμοσύνη του, καθώς και την πεποίθησή του ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση.

Μάλιστα, ανέφερε πως παρόλο που θα ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται για την βασίλισσα Ελισάβετ, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και πως δεν ήταν κάτι που ήθελε ο ίδιος.

View this post on Instagram

My thoughts have been with Meghan and Harry this week as they take a huge step into a new life. I have also been thinking of Princess Diana and wondering what she would have thought. In my heart I know that she would want Harry and Meghan to be happy above all else. Yesterday I found a letter which the Princess wrote to me so many years ago and one line jumped out from the page. In her hand she wrote…. “I would look up and laugh and love and live”. I feel they are appropriate words to wish Meghan, Harry and Archie every possible happiness in Canada and beyond. #sussexroyal #englishheritage #harryandmeghan #dukeandduchessofsussex #princessdiana #princessdianaforever #ladydi #ladydiana #dianaprincessofwales #herroyalhighness #princeharry #princeharryandmeghan #cambridge #sussex #princewilliam #princeharryofwales #meghanmarkle #meghanmarklestyle #royalfamily #kensingtonroyal #kensingtonroyals #kensingtonpalace #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor #buckinghampalace #dukeofsussex #duchessofsussex #megxit @kensingtonroyal

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πως όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1993, παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα λόγω της έντονης προσοχής των μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολλά σημεία της ομιλίας της ήταν παρόμοια με αυτά της ομιλίας του πρίγκιπα Χάρι.

Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε εάν ο Χάρι έριξε μια ματιά στην ομιλία της μητέρας του προτού γράψει την δική του, οι ομοιότητες δεν μπορεί να είναι σύμπτωση και ο δούκας του Σάσεξ αναφέρεται ειδικά στην μητέρα του, στην δήλωση του.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ευχαρίστησαν την βασίλισσα Ελισάβετ και μίλησαν για την παράδοση αυτή που αποτέλεσε την βάση της ζωής τους, με τους ίδιους όμως να ακολουθούν διαφορετική πορεία.

Και οι ομοιότητες αυτές δείχνουν εν μέρει, πόσο είχε επηρεαστεί ο πρίγκιπας Χάρι από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην απόφασή του να προστατεύσει την οικογένειά του και να υποστηρίξει τις αιτίες που αγαπά – ακριβώς όπως η μητέρα του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024