Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, επιστρατεύουν ό,τι μπορούν για να επικρατήσει η ανομία

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπάρχει πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, η τιμωρία είναι υποβιβασμός και πλέον μετά το δεσμευτικό πόρισμα της ΕΕΑ το λόγο έχει (σε πρώτη φάση) ο Αθλητικός Δικαστής της Σούπερ Λιγκ, που θα επιβάλει τις ποινές σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Στον ΠΑΟΚ πλέον είναι ξεκάθαρο πως βρίσκονται σε πανικό.

Με κραυγές και ευθείες απειλές στην ίδια την κυβέρνηση, με αντεθνικά και ρατσιστικά παραληρήματα και με bullying σε βουλευτές μέσω των οπαδών τους.

Στόχος βεβαίως από τον ΠΑΟΚ το χάος, ώστε να μην εφαρμοστούν οι νόμοι, για να μην υποβιβαστεί, παρότι υπάρχει αποδεδειγμένα και επίσημα πολυιδιοκτησία.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η διοίκηση του ΠΑΟΚ με μεθοδευμένες ενέργειες μέσω των οπαδών του κάνει bullying σε βουλευτές για να αποχωρήσουν από τη Νέα Δημοκρατία με στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Στους επίσημους λογαριασμούς των βουλευτών Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Σταύρου Καλαφάτη υπάρχουν μηνύματα που κάνουν bullying με ξεκάθαρο στόχο να επηρεάσουν.

Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη άλλωστε υπάρχει η λογική της… Σοβιετικής Ένωσης.

Το ζητούμενο είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα εισαγγελείς και κράτος για να τηρηθούν οι νόμοι.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr