
«Απογοητευμένη η ΑΕΚ από τις προτάσεις της Γουλβς για Ολιβέιρα»
Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα τονίζοντας ότι υπάρχει στασιμότητα στην υπόθεση, με την ΑΕΚ να είναι απογοητευμένη από τις προτάσεις των «Λύκων».
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και την Τρίτη τα ΜΜΕ στην Αγγλία ασχολήθηκαν και πάλι με το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Όπως σημειώνουν στο Νησί, στην ΑΕΚ είναι απογοητευμένοι από τον αγγλικό σύλλογο λόγω του ότι δεν κάλυψε την ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.
Γίνεται λόγος για δύο προσφορές, στα 4 και στα 4,5 εκατ ευρώ η δεύτερη (που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ) που δεν ικανοποίησαν την Ένωση και υπογραμμίζεται πως μέχρι την Παρασκευή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Η Γουλβς αναζητά έναν επιθετικό για αναπληρωματικό αφού ο Κουτρόνε παραχωρήθηκε στην Φιορεντίνα και ο Νούνο Εσπερίτο Σάντο θα ήθελε πολύ αυτός να είναι ο επιθετικός της ΑΕΚ.
Επίσης οι Άγγλοι στέκονται στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Ολιβέιρα και δεν είναι άλλο από του Ζόρζε Μέντες ο οποίος μαζί με τον Σάντο ουσιαστικά έχουν χτίσει αυτή την ομάδα της Γουλβς, στην οποία το πορτογαλικό στοιχείο, ξεχωρίζει.
Όσον αφορά την ΑΕΚ, η στάση της δεν έχει αλλάξει και θα παραχωρήσει τον παίκτη μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο που φαίνεται πως θα προχωρήσει μόνο αν πωληθεί ο Ολιβέιρα.
- ΗΠΑ: Έπληξαν για ένατη συνεχόμενη νύχτα το Ιράν – Η Τεχεράνη λέει ότι στοχοποίησε αμερικανικά αεροσκάφη
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το… Μουντιάλ, προετοιμασίες για την ΔΕΘ και την 3η του Σεπτέμβρη- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ανδρουλάκης
- Συνταγή: Κοτόπουλο πικάτα στο φούρνο
- Το Ισραήλ κλιμακώνει την προσπάθεια ελέγχου στη Δυτική Όχθη – Θέλει να κατασχέσει αρχαίες στέρνες στη Βηθλεέμ
- Τέμπη: Τελευταία τοποθέτηση από συνήγορο υπεράσπισης – Η εισαγγελέας προτείνει επί των αιτημάτων για αναβολή
- Η ΕΛΑΣ ολοκληρώνει την οργανωτική της δομή με την Πολιτική Επιτροπή – Όλα τα ονόματα



