Μενίδι : Έρευνα για ρατσιστικά κίνητρα στην επίθεση αστυνομικού σε ανήλικο
Έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά διατάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού που έχει καταγραφεί να επιτίθεται σε βάρος ανηλίκου στο Μενίδι.
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν οι 3 αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση βιοπραγίας σε βάρος του 11χρόνου αγοριού στο Μενίδι.
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης.
Ο τέταρτος αστυνομικός ο οποίος φέρεται να έχει χτυπήσει τον 11χρόνο εμφανίστηκε-σύμφωνα με πληροφορίες- ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Για το συγκεκριμένο αστυνομικό, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω αδίκημα.
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442