Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: «Να μας πουν ποιους θέλουν στην εξάδα»

Κούγιας: «Να μας πουν ποιους θέλουν στην εξάδα»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι υπάρχει σχέδιο για να πάρουν μέρος στα Play Offs βολικές ομάδες που δεν θα ενδιαφέρονται για τη νίκη.

Ήταν αναμενόμενο ότι η υπόδειξη τριών πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού θα προκαλούσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια. Εκτός από τις ανακοινώσεις της Λάρισας, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ ξέσπασε μετά το ματς και επανέλαβε τις καταγγελίες του για το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια στη Nova:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το κοινό της Nova για το ότι σήμερα δεν θα κάνουμε δηλώσεις γιατί είναι ένας χορηγός μας. Εμείς χωρίς να μπαίνουμε σε άρμα, θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΛ μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Superleague. Είδατε οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί.

Νιώθω άσχημα επειδή δεν έχω τη δύναμη να φύγω από το ποδόσφαιρο και αυτή τη χυδαιότητα, γιατί έχω πάθος με αυτό. Αν το ζητούμενο είναι να μπουν στην εξάδα, ομάδες που θα είναι βολικές σε εξάποντα ή ομάδες που είναι αδιάφορες σαν τον Παναθηναϊκό και να μην μπουν ομάδες που δεν είναι αρεστές σε ορισμένους να μας το πουν.

Άκουσα τον συνεργάτη σας να λέει πως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς.

Είναι λογικό όταν έχουμε τέτοιες διαιτησίες, όταν ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βλέπει με τα μάτια του και μετά στο VAR παράβαση και να μη συμβαίνει τίποτα βέβαια, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να γυρνάμε κάθε παιχνίδι.

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο από τότε που είμαι δώδεκα ετών όμως, αρχίζω πλέον να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας δηλαδή αυτή η διαιτησία σήμερα ήταν επαγγελματική. Τους έχω ζήσει αυτούς τους Δαλιάνους του Χέλιδες, τον πατέρα του Τσαγκαράκη τους έχω ζήσει πολλά χρόνια και βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα παιδιά τους.

Τον Περέιρα, τον Τριτσώνη που δεν είδε μπροστά στα μάτια του το χέρι για τον Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου. Τον Κουσουλάκη, που δεν ξέρω για ποιον λόγο δε φεύγει από το ποδόσφαιρο να ησυχάσουμε και να πάει να κάνει κάτι άλλο. Απ’ ό,τι ξέρω είναι οδοντίατρος αν είναι βιοποριστικός ο λόγος που συνεχίζει να τον ανεχτούμε.

Αν δει κάποιος τα παιχνίδια αυτό που γίνεται με την ΑΕΛ από την τέταρτη από την 5η θέση που είχαμε πριν από τα Χριστούγεννα και δει τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους. Πόσα πέναλτι θα πάρει ο Ατρόμητος;

Εντάξει έχει και τη ρέντα να βάζει γκολ στο 95ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός; Ας μου πουν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί πρέπει να γίνονται αυτά και μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ να μην περάσει στον επόμενο γύρο, γιατί να έχει μια τέτοια διαιτησία σαν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο ή σαν τη σημερινή του κύριου Βρέσκα, που είναι η ακραία επαγγελματική, βρώμικη διαιτησία. Εγώ τα πέναλτι τα ξαναείδα, το πρώτο δεν ήταν καν τα άλλα ήταν.

Όμως με τον Παναθηναϊκό παίζουμε, όταν σε διεκδικούμενες φάσεις ότι είναι επιθετικό φάουλ το αφήνεις και το δίνεις αμυντικό και όταν εσύ προσπαθείς να ανέβεις και πέφτουν τέσσερις και πέντε παίκτες στον άξονα πάνω στον δικό μας, τον σπρώχνουν τον κλωτσάνε και πρέπει να τον μαχαιρώσουν για να δώσει φάουλ και αυτό γίνεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι βέβαιο πια ομάδα θα κερδίσει. Οι βρώμικοι διαιτητές δεν είναι αυτοί που κάνουν το χοντρό λάθος, αλλά αυτοί που δεν αφήνουν μια ομάδα να παίξει. Όταν σου κόψει 10 επιθέσεις και δώσει στον αντίπαλο 10 επιθέσεις».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024