Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάββας Πούμπουρας : Είχαμε χάσει παιδί με την Αρετή

Σάββας Πούμπουρας : Είχαμε χάσει παιδί με την Αρετή

Ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε στις κατηγορίες για τις φάρσες ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης  (22/1) ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος μίλησε για για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, και αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

O Σάββας Πούμπουρας απάντησε μάλιστα και σε αυτούς που αντέδρασαν όταν είδαν τις φάρσες του.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει αντιγραφή.

Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είπαμε τι κάνουμε σαν Έλληνες; Θα το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που έβγαλα μέσα από το κεφάλι μου.

Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα καίγαμε ένα γύρισμα. Πήρα τηλέφωνο τη Δανάη και μου είπε για το ξενοδοχείο και είπα θα χτίσουμε εκεί. Αν δεν έχει τη συγκατάθεση του ανθρώπου η φάρσα δεν παίζει.

Αν είναι να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό. Υπήρξαν φορές που ήρθα σε σύγκρουση με την παραγωγή. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παραδώσαμε. Είμαι έτοιμος να λουστώ τα πάντα. Θέλουμε να το παίζουμε άνετοι αλλά δεν είμαστε. Κάναμε 40 φάρσες.

Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει.

Πέρασε από το μυαλό μου η Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα, αλλά είναι πολύ προστατευμένη από το περιβάλλον της. Πέρασε και η Φαίη Σκορδά. Θα βγουν 12 επεισόδια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Ο έρωτας με την Αρετή και ο μπαμπάς Σάββας Πούμπορας

Ο Σάββας Πούμπορας μίλησε και για την έλευση της κορούλας του, αλλά και το πώς άλλαξε την κοσμοθεωρία του η σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη.

“Ήμουν πολλά χρόνια φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι”, δήλωσε, τονίζοντας: “Κάναμε πάρα πολύ παρέα, ήξερα όλα τα στραβά της”.

Περιέγραψε και τη στιγμή που την είδε με “άλλα μάτια”, αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή τον “γείωσε”.

“Όταν με κοίταξε για πρώτη φορά η κόρη μου, δάκρυσα”, δήλωσε αμέσως μετά.

“Μόλις φύγει το άγχος πιάνεις παιδί. Προσπαθούσαμε με την Αρετή”, τόνισε,, αποκαλύπτοντας: “Είχαμε χάσει κι ένα παιδί στο παρελθόν”.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι αλλάζει και πάνες στην κόρη του.

View this post on Instagram

“She’s here..🤱🏻“ ______________________________________________ 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου🤱🏻. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές ✨🙏🏽 – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα 😘 ______________________________________________ Thank u mama @aretitheocharidi ❤️

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

View this post on Instagram

“2020 steps, to a whole new life..✨“ ________________________________________________ Προσπάθησα να κάνω κολάζ έτους, επιλογή σούπερ στιγμής κάθε μήνα και πράγματι ήταν μια υπεροχη κ γεμάτη χρονιά! Και προσωπικά και επαγγελματικά. Η μόνη φωτογραφία που με έβγαλε η Αρετή κ κόλλησε το μυαλό μου… η στιγμή που μετά από 4 μέρες κούρασης (ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου), κρατάω το γλυκάκι στο αυγό του, -χιλιοφασκιωμένο να μην κρυώσει- για να το φέρω σπίτι.. Τεράστια αλλαγή. Δεν καταλάβαινα κανέναν γονιό όταν το περιέγραφε. Τώρα το έζησα, αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να σας το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσετε μονοι σας. . Όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα: “Ας είναι το 20 η χρόνια της οικογένειας, των δυνατών δεσμών.. Όλα τα άλλα τα κάναμε. Να προχωρήσουμε είναι η ώρα..❤️” . Σας στέλνω όλη μου την Αγάπη.. και αστέρια.. πολλά αστέρια. Βροχή ✨✨ ________________________________________________ Thank u @diastimovlaxos #love #stars #family

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024