Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολα λύνονται αυτά τα προβλήματα της σχέσης

Δύσκολα λύνονται αυτά τα προβλήματα της σχέσης

Προβλήματα και δυσκολίες πάντοτε θα υπάρχουν. Δεν είναι όμως όλα τα προβλήματα ίδια

Είναι και αυτές οι καταστάσεις που πολύ δύσκολα ξεπερνιούνται. Τέτοιες καταστάσεις αφορούν προβλήματα που έχει ένα ζευγάρι, τα οποία προκύπτουν οι από παράγοντες εντός της σχέσης, ή από εξωτερικούς παράγοντες.

Έχετε άλλα μελλοντικά όνειρα και σχέδια

Το να έχετε άλλα όνειρα για το μέλλον σας είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι προφανώς έχετε άλλους στόχους και ίσως άλλα ιδανικά για εσάς. Είναι σημαντικό που ξεκαθαρίζεται κάτι τέτοιο από νωρίς.

Το πιο προφανές σημάδι. Κάποιοι προτιμούν την αποκέντρωση, κάποιοι θέλουν να μετακομίσουν σε μία πιο πολυπολιτισμική χώρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει λύση. Κάποιος από τους δύο πρέπει να παραμερίσει τις επιθυμίες του για να ευχαριστήσει τον άλλο. Αυτή είναι η λεγόμενη συνταγή της αποτυχίας.

Δε σε θέλει η οικογένειά του

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα για εσένα. Είναι σα να έχεις κάθε φορά ένα άγχος ότι αν τσακωθείς με τον σύντροφό σου θα του έχουν βάλει πιθανόν λόγια οι οικείοι του.

Το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν εγκρίνουν την επιλογή του συντρόφου σου να είναι μαζί σου, είναι πολύ άσχημο για εσένα. Στην αρχή μιας σχέσης μπορεί να αποτελέσει και λίγο πρόκληση, λίγο ίντριγκα. Όσο συνεχίζεται, δυστυχώς γίνεται όλο και πιο κουραστικό.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Η απιστία για κάποια ζευγάρια δεν ορίζει και το τέλος της σχέσης. Είναι ένα εμπόδιο το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να χτιστεί από την αρχή η εμπιστοσύνη, αν υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές. Για ορισμένους ανθρώπους, ωστόσο, η απιστία είναι η χειρότερη προδοσία και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει γυρισμός.

Μηδενική έλξη

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αγαπάς τόσο πολύ έναν άνθρωπο ώστε να παραβλέπεις άλλα προβλήματα που προέκυψαν, ή και υπήρχαν, στη σχέση.

Ένα από αυτά είναι το σεξ και η έλξη που νιώθεις για τον σύντροφο σου, κι αν αυτό δεν υπάρχει, στην ουσία δεν υπάρχει και ερωτική σχέση. Αν το σεξ είναι ζωτικής σημασίας για εσένα και δεν σε ενθουσίαζε ποτέ στη σχέση, εύκολα μπορείς να συμπεράνεις πως είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024