Η επιστήμη μίλησε: Για να είναι καλό το σεξ, πρέπει να έχει διάρκεια 23 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Αυτός, τουλάχιστον, είναι ο μέσος όρος στον οποίο κατέληξε νέα μεγάλη έρευνα της Durex, η οποία συνέλεξε στοιχεία πεντακοσίων ζευγαριών από τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία.
Έρευνα
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να πατήσουν ένα κουμπί, το start, με το που ξεκινήσει η διείσδυση και ένα δεύτερο, το stop, αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, και εν συνεχεία να αξιολογήσουν την ποιότητα του σεξ.
«Φυσικά η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να είχε ως έναν βαθμό επιρροή στη διάθεση και του άνδρα αλλά και της γυναίκας», διευκρίνισε ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Μπρένταν Τσιτς από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, προσθέτοντας πως «αλλά η επιστήμη είναι σπανίως τέλεια κι αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε».
Αυτό που λέμε «ένα στα… γρήγορα», διαρκεί κατά μέσο όρο, μόνο 5,4 λεπτά, όπως προέκυψε από την έρευνα. Υπήρχαν όμως και ζευγάρια που έφθαναν σε κορύφωση 44 λεπτά αφότου ξεκινούσε η διείσδυση. Στον αντίποδα, υπήρξε και το λεγόμενο «σεξ- εξπρές», διάρκειας μόλις 33 δευτερολέπτων.
Στην έρευνα διευκρινίζεται ότι δεν λήφθηκε υπόψη ο χρόνος που μεσολάβησε για να φθάσουν οι γυναίκες σε οργασμό.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.