H εντυπωσιακή Dior πασαρέλα με την υπογραφή του Κιμ Τζόουνς
Ο Κιμ Τζόουνς βάζει δυναμικά τον οίκο Dior στη νέα δεκαετία, παρουσιάζοντας το δικό του όραμα για τον διάσημο οίκο μόδας
Κόρτνεϊ Λαβ, Κάρα Ντελεβίν, Ρόμπερτ Πάτινσον, Κέιτ Μος αλλά και η οικογένεια Μπέκαμ είναι μόλις μερικοί από τους stars που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στην πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι.
https://www.instagram.com/p/B7cPy-LIibX/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7bx7bqI-jA/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7cCF4LI8DA/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7cz367IYPD/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκαν στο σόου την Παρασκευή με τον μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν. Η Κέιτ Μος ήταν επίσης στην πρώτη σειρά με την κόρη της, Λίλα Γκρέις, 17 ετών.
Μαζί τους ήταν οι Βρετανοί Ρόμπερτ Πάτινσον, πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος Dior Dior Homme Eau de Toilette και η ηθοποιός, μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.
https://www.instagram.com/p/B7g_pp_o0Z-/?utm_source=ig_web_copy_link
«Είμαι πραγματικά ευτυχής που βλέπω την πρώτη επίδειξη μόδας του Κιμ Τζόουνς για πρώτη φορά» τόνισε η Κάρα Ντελεβίν.
Λίγο πιο πέρα, η Κόρτνεϊ Λαβ συζητούσε με το μοντέλο Τζόρνταν Μπάρετ.
Η τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε η αρχηγός της θρυλικής ροκ μπάντας Hole, αυτή τη στιγμή ετοιμάζει νέα μουσική.
«Προς το παρόν ηχογραφώ δίσκο» είπε η καλλιτέχνης και μουσικός, η οποία επέλεξε στούντιο ηχογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είναι η βιβλιοθηκάριος του σχεδιαστή των ανδρικών συλλογών Dior, Κιμ Τζόουνς.
«Ο Κιμ Τζόουνς μου έδειξε τη βιβλιοθήκη του. Έχει μια τέτοια εκπληκτική συλλογή βιβλίων. Απλά θέλω να πάω να γίνω βιβλιοθηκάριος του» τόνισε.
Ο εκλιπών στυλίστας και σχεδιαστής αξεσουάρ, Τζούντι Μπλέιμ ήταν η εκπληκτική έμπνευση για την ανδρική συλλογή του Dior.
https://www.instagram.com/p/B7aqihioXNn/?utm_source=ig_web_copy_link
«Θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο να του αφιερώσω το σόου», δήλωσε ο Κιμ Τζόουνς, ο οποίος συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Μπλέιμ όταν ήταν 16 ετών.
«Ήταν πολύ σημαντικός με πολιτισμική συνείδηση. Όχι μόνο δημιουργούσε μόδα, αλλά ήταν υπεύθυνος για τις εμφανίσεις των Neneh Cherry, Massive Attack και Bjork. Μια γενιά μεγάλωσε με τα σχέδιά του» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στην επίδειξη μόδας φωτίστηκαν οι ομοιότητες στην αισθητική του Τζόουνς και του Μπλέιμ, ενώ διαφορετικά στυλ και κουλτούρες δημιούργησαν κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό.
Ο Τζόουνς συνδυάζει το ανδρικό με το γυναικείο, το streetwear με τη υψηλή ραπτική. Ο Μπλέιμ μεταμόρφωνε καθημερινά αντικείμενα όπως το σκοινί και η ηλεκτρική ταινία σε ρούχα.
https://www.instagram.com/p/B7dPUbvoy9c/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7dm7JcokZH/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7d1KDTocbs/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7d_dWfInOK/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7eJwiPIDCR/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7eUDUeocJf/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7eeXJaIIw9/?utm_source=ig_web_copy_link
Ανάμεσα στους σταρ που παρακολούθησαν από κοντά το πρώτο show του Κιμ Τζόουνς για τον οίκο Dior ήταν η ηθοποιός Κριστίνα Ρίτσι, οι μουσικοί Robyn, Tyga, Diplo και Neneh Cherry και ο σχεδιαστής του 1017 Alyx 9SM, Μάθιου Γουίλιαμς.
https://www.instagram.com/p/B7k2339IZ7t/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7jhC9woffV/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7j1pSbojKM/?utm_source=ig_web_copy_link
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας
- Στη Βουλή οι δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ2- Ποιους αφορά, ποια τα επόμενα βήματα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε εκτροχιασμό τρένου
- Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που η αρτηριακή πίεσή σας δεν πέφτει
- Η ΕΕ προειδοποιεί για «μακροχρόνιο» ενεργειακό σοκ – Εξετάζει σχέδιο για δελτίο στα καύσιμα
- Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442