Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τέλεια σχέση με την περιποίηση

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τέλεια σχέση με την περιποίηση

Σαφώς και όλα τα ζώδια έχουν την τάση να περιποιούνται τον εαυτό τους, αλλά όχι όλα στον ίδιο βαθμό

Αυτά τα 3 ζώδια ξέρουν τι σημαίνει ομορφιά και περιποίηση. Είναι ο ορισμός της προσεκτικής και αναλυτικής φροντίδας του εαυτού τους και είναι αρκετά περήφανα για αυτήν τους τη μεριά του χαρακτήρα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο θηλυκά ζώδια. Ωστόσο δεν έχει προκλητική, επιθετική γοητεία. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, όπως η Νάταλι Γουντ και η Λιβ Τάιλερ, πιθανόν θα ξεχωρίζεις από το γλυκό σου χαμόγελο και τα απαλά χαρακτηριστικά σου.

Το στήθος είναι το σημείο του σώματός σου που μπορείς να αναδείξεις. Διάλεξε σουτιέν και τοπ που τονίζουν το ντεκολτέ σου, ενώ λίγη γυαλιστερή πούδρα θα ολοκληρώσει ην εικόνα. Δοκίμασε την αθώα, κοριτσίστικη σεξουαλικότητα, που προβάλουν σταρ όπως η Λίντσεϊ Λόχαν και η Τζέσικα Σίμπσον.

Η ευελιξία στο στιλ είναι μια λέξη-κλειδί για σένα. Δες για παράδειγμα τη Μέριλ Στριπ, πώς αλλάζει σε κάθε της ταινία. Μπορείς να καθιερώσεις το φυσικό λουκ στο μακιγιάζ, αλλά μην απορρίπτεις και τα ζωηρά χρώματα.

Σου πηγαίνουν πολύ και οι μεταλλικές αποχρώσεις, άλλωστε ο κυβερνήτης σου είναι η Σελήνη. Ενίσχυσε το «μεταλλιζέ» αποτέλεσμα με προϊόντα που προσθέτουν λάμψη στο μακιγιάζ.

Λέων

Αν είσαι Λέων, μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε εντυπωσιακό και κραυγαλέο, χωρίς ποτέ να φαίνεται επάνω σου υπερβολικό. Μπορείς να βάλεις τα πιο ζωηρά χρώματα και να κάνεις τα πιο ακραία χτενίσματα.

Σκέψου τις Λιονταρίνες Τζένιφερ Λόπεζ και Μαντόνα. Μπορείς επίσης να επιβάλλεις καινούργιες τάσεις, όπως η Κοκό Σανέλ, που ήταν η πρώτη γυναίκα που τόλμησε να εμφανιστεί μαυρισμένη από τον ήλιο.

Το σύμβολο της ομορφιάς σου, όπως και στο λιοντάρι, είναι τα μαλλιά σου. Περιποιήσου τα όσο δεν παίρνει άλλο, με τα καλύτερα προϊόντα. Και επισκέψου συχνά το κομμωτήριο. Το χρώμα που σου ταιριάζει είναι βέβαια το βασιλικό χρυσαφί.

Δοκίμασε σκιές και βερνίκια με μεταλλική απόχρωση και φόρεσε εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα. Απόφυγε τους διακριτικούς τόνους. Είτε έχεις τη διαχρονική γοητεία της Έλεν Μίρεν, την εντυπωσιακή ομορφιά της Σαρλίζ Θερόν, την προκλητικότητα της Κιμ Κατράλ, είτε το πικάντικο στιλ της Σάντρα Μπούλοκ, δεν περνάς πουθενά απαρατήρητη.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, εκπέμπεις μια εικόνα καθαρότητας, που ενισχύει τη γοητεία σου. Πιθανόν και να θυμίζεις μια κάπως απρόσιτη σταρ, όπως η Γκρέτα Γκάρμπο, η Σοφία Λόρεν και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν, διάσημες Παρθένοι.

Ή να έχεις μια παρουσία που ακτινοβολεί ομορφιά και ζωντάνια, όπως η Κάμερον Ντιάζ, η Μισέλ Γουίλιαμς και η Ταλία. Μπορεί να κυκλοφορείς ελάχιστα μακιγιαρισμένη ή να έχεις περάσει ώρες στον καθρέφτη, για να κρύψεις τις όποιες ατέλειες βλέπεις επάνω σου.

Ούτως ή άλλως, το αποτέλεσμα θα είναι καλόγουστο και περιποιημένο, όπως με την άψογη Σάλμα Χαγιέκ. Δεν σου αρέσουν οι ακρότητες και πολλοί σε λένε συντηρητική στο ντύσιμο. Όμως η Πινκ και η Μπιγιονσέ τους διαψεύδουν.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι οι διακριτικοί τόνοι σε κολακεύουν περισσότερο, σε αντίθεση με οτιδήποτε κραυγαλέο. Μπορείς να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ, παίζοντας με τις αντιθέσεις: να βάφεις διακριτικά τα μάτια και έντονα τα χείλη ή το αντίθετο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024