Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια είναι καλοφαγάδες

Αυτά τα ζώδια είναι καλοφαγάδες

Λίγο στο Instagram τους το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες με πιάτα, λίγο στο ότι κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα εστιατόριο οι σερβιτόροι τους ξέρουν με το μικρό τους όνομα, όλα αυτά μαζί τους κάνουν τα ζώδια που αγαπούν το φαγητό

Λίγο στο Instagram τους το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες με πιάτα, λίγο στο ότι κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα εστιατόριο οι σερβιτόροι τους ξέρουν με το μικρό τους όνομα, τους κάνουν τα ζώδια που αγαπούν το φαγητό.

Αυτοί είναι:

Kαρκίνος: Έχουν πάντα τις alternative επιλογές για γεύμα ή δείπνο, ενώ ξέρουν που θα βρεις το καλύτερο street food. Αγαπούν τη διαδικασία του γεύματος και κατ επέκτασιν το φαγητό. Αρκετοί καλοί σεφ είναι Καρκίνοι και δίνουν στο κοινό πιάτα γεμάτα γεύση και συναίσθημα.

Παρθένος: Ο γευσιγνώστης. Θα φάει τα πάντα, θα τα αξιολογήσει σωστά και θα κρατήσει τα καλύτερα. Αυτός είναι που θα τον ρωτήσεις το που θα πας και τι θα φας και θα πάρεις την πληροφορία που θα έπαιρνες κι από τον καλύτερο οδηγό γεύσης.

Ιχθείς: Tρώνε με την ψυχή τους. Απολαμβάνουν το φαγητό και ξοδεύουν τα χρήματά τους σε καλά εστιατόρια και ψαγμένες ταβέρνες ενώ ξέρουν και τον καλύτερο χασάπη, μανάβη και πάει λέγοντας. Έχουν αδυναμία στην ποιότητα του φαγητού αλλά υποκύπτουν και στην ποσότητα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024