Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκερέρο : Δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για να πάρω μεταγραφή, είναι όλα ψέματα

Γκερέρο : Δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για να πάρω μεταγραφή, είναι όλα ψέματα

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε για τα σενάρια που τον ήθελαν να ζητάει μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους, σχολίασε και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση και έθεσε απαραίτητο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, να δείξουν τι αξίζουν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας από εκείνους που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον Ισπανό να πετυχαίνει δύο γκολ, σε ένα διάστημα που έχασε τη θέση του από τον φορμαρισμένο Γιουσέφ Ελ- Αραμπί.

Ο Ισπανός στράικερ μίλησε για τα σενάρια που τον ήθελαν να ζητάει μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής, εμφανίστηκε χαρούμενος που επέστρεψε στο σκοράρισμα, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και την επιστροφή στη δράση του Κώστα Φπρτούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι γεγονός πως διάβασα πολλά γύρω από το άτομο μου, σχετικά με μία πιθανή μεταγραφή και αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Έχω να πω πως όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν γνωρίζω από που προέρχονται αυτές οι ειδήσεις.

Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό γι’ αυτό το θέμα. Απ’ όσο γνωρίζω όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες. Και εγώ και ο Ολυμπιακός. Έχω συμβόλαιο, παίζω, σκόραρα και η ομάδα πηγαίνει καλά. Οπότε όλα είναι ψέματα».

Για το ματς με την Καλαμάτα σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για όλους εμάς που δεν παίζουμε πολύ και δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφερα να σκοράρω ξανά και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου».

Σχετικά με τον Φορτούνη υπογράμμισε πως: «Η επιστροφή του Φορτούνη μας δίνει χαρά γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την επιστροφή του Γκιγιέρμε. Είναι δύο παίκτες που μας βοηθούν πολύ: ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι δείγμα της πολύ καλής ομάδας που διαθέτουμε και του ποιοτικού μας ρόστερ».

Όσο για τον στόχο του τίτλου φέτος: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Τρία χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για να το καταφέρουμε».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024