Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ζώδια που αγαπάνε βαθιά

Αυτά είναι τα ζώδια που αγαπάνε βαθιά

Η αγάπη και ο έρωτας είναι δύο αξίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή αυτών των ζωδίων, με αποτέλεσμα να δίνονται αρκετά

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν υψηλά ιδανικά. Ένα από αυτά είναι ο έρωτας και η αγάπη. Όταν νιώσουν αυτό το συναίσθημα τότε κυριολεκτικά είσαι τυχερός που θα έχεις την ευκαιρία να δεις τι σημαίνει έρωτας.  Και τα τρία ζώδια ερωτεύονται βαθιά και είναι πολύ πιστά. Για αυτά η αγάπη είναι κάτι που αποτελεί έναν πολύ υψηλό στόχο γενικά.

Kαρκίνος

Θα πέσει στα πατώματα, θα τραβήξει τα μαλλιά του, θα υποφέρει κι ακόμα κι αν δεν τον θέλεις, αυτός εκεί θα κλαίει και θα περιμένει να γυρίσεις πίσω. Γιατί ο Καρκίνος αγαπάει για πάρτη του πάνω από όλα. Η αγάπη είναι ιδέα. Είναι υπερ-ευαίσθητος και θα κάνει πολλά για να νιώσεις ότι είσαι μοναδικός.

Παρθένος

Η τίμια η αγάπη, που έχει διάρκεια και ποιότητα. Το αυθεντικό και το σταθερό το feeling, που απαξ και ξεκινήσει είναι βραδείας καύσεως και κρατάει χρόνια. Επίσης δεν ξενοκοιτάει. Φοράει αυτές τις αόρατες και αποτελεσματικές παρωπίδες. Όταν αγαπάει έχει γρήγορες εναλλαγές στη διάθεση.

Ζυγός

Ναι αγαπάνε. Δεν το λένε, αλλά το κάνουν. Δεν το δείχνουν, αλλά συμβαίνει. Πίσω από αυτό το κάπως παγωμένο τους βλέμμα, σιγοκαίνε τα συναισθήματά τους που κρατάνε τη φλόγα αναμμένη. Έχουν τη δική τους συνταγή για το αίσθημα. Σαν τον ξηρό πάγο. Του αρέσει η ισορροπία και η αρμονία σε μία σχέση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024