Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιο ζώδιο ανήκει η ιδανική γυναίκα για έναν Αιγόκερω

Σε ποιο ζώδιο ανήκει η ιδανική γυναίκα για έναν Αιγόκερω

Με ποια γυναίκα θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό ζευγάρι

Ο άντρας Αιγόκερως ανήκει στους λίγο… ιδιόρρυθμους άντρες του ζωδιακού.

Υπάρχουν όμως τέσσερις γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

Γυναίκα Ταύρος

Η Ταυρίνα μπορεί να δώσει στον άντρα Αιγόκερω την σταθερότητα που ζητά. Είναι και εκείνη γυναίκα του προγράμματος και ξέρει τι θέλει και τι ζητάει. Επίσης, είναι η γυναίκα εκείνη που θα τον φροντίσει, θα τον αγαπήσει και θα νοιαστεί για εκείνον. Θα σταθεί στο πλευρό του στα εύκολα και στα δύσκολα και θα τον καταλαβαίνει. Και οι δυο έχουν ανάγκη τα υλικά αποκτήματα για να νιώθουν ολοκληρωμένοι και χαρούμενοι και θα εργαστούν σκληρά για να τα έχουν. Σε αυτή τη σχέση ο ένας θα κόβει και ο άλλος θα ράβει…

Γυναίκα Καρκίνος

Από την γυναίκα αυτή, ο άντρας Αιγόκερως θα πάρει όλα όσα παίρνει από την Ταυρίνα με… bonus το συναίσθημα. Στα μάτια του, η Καρκίνα είναι η ιδανική γυναίκα για να κάνει μαζί της παιδιά και οικογένεια, καθώς οι γυναίκες του ζωδίου αυτού δίνουν όλη τους την ζωή και την ψυχή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι και γενικότερα χαμηλών τόνων, κάτι που ο Αιγόκερως θα εκτιμήσει, καθώς θα έχει εκείνος το πάνω χέρι στην σχέση ή τον γάμο, ανάλογα.

Γυναίκα Λέων

Η Λιονταρίνα θα γοητεύσει εύκολα τον άντρα Αιγόκερω με την λάμψη της. Είναι η γυναίκα εκείνη που θα θέλει να έχει στο πλευρό του σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και που θα την κυκλοφορεί άνετα και με περηφάνια. Κάτι σαν… τρόπαιο. Θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να κυνηγήσει την δόξα, τη λάμψη, την πολυτέλεια, τα χρήματα και την χλιδή. Έχει αυτό το… αρχοντικό στοιχείο μέσα της που ο Αιγόκερως θα εκτιμήσει.

Γυναίκα Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός έχει το πάθος, αλλά και την αξιοπιστία που ζητάει ο Αιγόκερως. Είναι η γυναίκα εκείνη, στο πλευρό της οποίας θα νιώθει ασφαλής, καθώς ξέρει ότι δε θα τον προδώσει. Η Σκορπίνα θα τον ωθήσει στο να κυνηγήσει ακόμα περισσότερο την εξουσία και την δύναμη στη ζωή του. Μαζί θα είναι ένα ζευγάρι από το οποίο θα ξεχειλίζει ο δυναμισμός, η… μυστικοπάθεια κάποιες φορές (επειδή και ο δυο θέλουν να κρατούν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και δεν τα μοιράζονται με κανέναν), αλλά και η σεξουαλικότητα.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024