Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν «κερατώνουν» αυτά τα δύο ζώδια

Όταν «κερατώνουν» αυτά τα δύο ζώδια

Η απιστία δεν είναι στη φύση αυτών των ζωδίων και αν την κάνουν θα έχει άμεση σχέση με το πόσο άσχημα ήδη ένιωθαν οι ίδιοι

Το γεγονός ότι συμβαίνει η απιστία από 2 ζώδια του ζωδιακού κύκλου που είναι κατά βάση πιστά, λέει πολλά για το πώς εκείνα περνάνε στη σχέση τους, καθώς επίσης και για το πώς θέλουν να πάρουν την επιβεβαίωση.

Σκορπιός

«Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός είναι ένας από τους πιο πιστούς από όλα τα σημάδια, όμως, αν απατήσουν, είναι πιθανό να το κρύψουν», λέει ο Mckean. Αυτό συμβαίνει γιατί η διατήρηση μυστικών είναι στη φύση του Σκορπιού.

Αλλά όταν πρόκειται για απάτη σε μια σχέση, λέει, υπάρχει συχνά ένας πολύ βαθύτερος λόγος πίσω από τον οποίο ένας Σκορπιός θα περιπλανηθεί. Παρόλο που δεν υπάρχει ποτέ μια καλή δικαιολογία για το κέρατο, ένας τυπικός πιστός Σκορπιός θα αποφασίσει να κάνει την απιστία λόγω βαθιών συναισθηματικών πληγών.

Ορισμένοι Σκορπιοί μπορεί να απολαμβάνουν ακόμη και τους κινδύνους ενός «παράλληλου ρομαντισμού, επειδή έχουν τη συγκίνηση να κρατούν ένα βαθύ μυστικό», λέει ο Mckean. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι ο πλανήτης του μυστηριώδους και κρυμμένου.

Έτσι, όταν πρόκειται να κρύψει μια υπόθεση, ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο πιο εξειδικευμένος σε αυτό. Σύμφωνα με τον Tripp, μπορεί να είναι «εξαιρετικά μυστικοπαθής και να ελέγχει» το τι δημοσιοποιείται γι ‘αυτόν και θα λάβει επιπλέον μέτρα για να καλύψει τις διαδρομές του.

« Συνήθως ο Σκορπιός περνάει από μια κατάσταση κρίσης αλλά βγαίνει από αυτό αλλάζει και ανανεώνεται εντελώς σαν έναν φοίνικα που βγαίνει από τις στάχτες», λέει ο Tripp.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς, όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός, είναι ένα άλλο σημάδι δυαδικότητας. Όπως ξέρετε συμβολίζονται από δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. «Ενδιαφέρονται από τις πολικότητες, ώστε να τείνουν να μαγνητίζονται από το αντίθετο στη σχέση τους», λέει ο Mckean. «Έχουν παραληρηματικές και αποστασιοποιητικές τάσεις όταν η πορεία γίνεται σκληρή».

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση μυστικών, οι Ιχθείς είναι πολύ καλοί σε αυτό. «Απλά θεωρούν ότι δεν είναι η δουλειά τους να μοιράζονται τις δουλειές των άλλων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής τους», λέει.

Αν είναι δυσαρεστημένοι στην τρέχουσα κατάσταση τους, τείνουν να ενδώσουν στις φαντασιώσεις τους. Δεδομένου ότι δεν τους αρέσει η σύγκρουση, θα προσπαθήσουν να το κρύψουν όσο μπορούν. Το καλό είναι ότι η απιστία δεν είναι στη φύση τους. Εφόσον είστε ένας ευγενικός και σωστός σύντροφος, ο Mckean λέει ότι οι Ιχθείς σας θα είναι πιστοί.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024