Υπάρχουν ζώδια τα οποία φημίζονται για τα «καβούρια» που έχουν στις τσέπες τους. Πρόκειται για τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τον Κριό, τρία ζώδια  τα οποία δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τα χρήματα όταν πρέπει να τα δώσουν.

Καρκίνος
Το ζώδιο που ξέρει να μαζεύει και να κάνει τα ευρώ μασούρι. Δεν είναι απλά οικονόμος, είναι σπαγγοραμένος. Αντί να φτιάξει κάτι να φάει στο σπίτι του, θα πάει στη θεία του που μένει από πάνω να του φτιάξει ένα τοστ, αφενός γιατί βαριέται, αφετέρου δεν θα χαλάσει τυράκι και ζαμπόν. Θα χαλάσει χρήματα, αλλά θα χαίρονταν περισσότερο αν δεν είχε χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Αιγόκερως
Εδώ μιλάμε για την undercover μορφή του τζάμπα. Ενώ είναι στη δουλειά πάντα έχει ανοιχτά tabs με τις προσφορές στο σούπερμαρκετ. Το 1+1 είναι αδυναμία του. Αισθάνεται ότι μόνο έτσι μπορεί να ψωνίσει. Πάντα κάνει την ερώτηση «τιμούλα»; Δεν χάνει ποτέ τις δωρεάν εξόδους, ξεναγήσεις και οτιδήποτε μπορεί να εκμεταλλευτεί, θα το εκμεταλλευτεί.

Κριός
H οικονομία είναι το σπορ στο οποίο βγαίνει πρωταθλητής. Θα μπει μέσα σε ένα κατάστημα καλλυντικών και αντί να σηκώσει τους πάγκους θα σαρώσει τα δειγματάκια, θα τα χρησιμοποιήσει όλα και δεν θα αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Το λατρεύει το τζάμπα και δεν θα το κρύψει.

Γράψτε το σχόλιο σας