Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι προβλέπεται το 2020 για τον Καρκίνο

Έτσι προβλέπεται το 2020 για τον Καρκίνο

Νέες διελεύσεις και όψεις που θα ανατρέψουν σταθερές που έχει ο Καρκίνος, όπως επαγγελματικά και ερωτικά

Είναι μία χρονιά μεγάλων αλλαγών για αυτό το ζώδιο. Το ζήτημα είναι να είναι ανοιχτό στο να τις δεχθεί αυτές τις αλλαγές. Επειδή ο Καρκίνος είναι ζώδιο της συνήθειας, ακόμα και θετικές να είναι οι αλλαγές, πάντα φοβάται στην αρχή.

Επικοινωνία και συνεργασίες

Οι συνεργασίες σας, οι συναφείς ικανότητες και οι διαπραγματευτικές δυνάμεις αρχίζουν να αναπτύσσονται και να επεκτείνονται. Νέες ευκαιρίες εταιρικής σχέσης μπορούν να έρθουν τώρα, ή αναδύεται η ευκαιρία να ανανεωθεί μία υπάρχουσα δεσμευμένη σχέση.

Οι σχέσεις που έχουν συναφθεί τώρα είναι γενικά επιτυχείς και ευτυχείς – είναι αμοιβαία επωφελείς. Η ικανότητά σας να συναντιέστε με άλλους ενισχύεται καθώς είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και είστε πιο ελκυστικοί από το συνηθισμένο.

Θετικές όψεις

Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη επιτυχία και, εάν χρειάζεται, να κερδίσετε νομικά θέματα. Νομικά ζητήματα ή προκλητικά προβλήματα σχέσεων από το παρελθόν μπορούν να επιλυθούν και πιο περιστασιακές διαφωνίες μπορούν να επιλυθούν φιλικά.

Μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο του συμβούλου, ή μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια του ιδίου. Η καλή δημοσιότητα μπορεί να έρθει στον δρόμο σας. Μπορείτε να αναμένετε με ασφάλεια την αυξανόμενη δημοτικότητα τώρα, ειδικά αν συμβουλεύεστε ή διαπραγματευτείτε στη δουλειά σας.

Οι σχέσεις και οι εταιρικές σχέσεις επωφελούνται από θετική ενέργεια, και ξεπερνιούνται αρκετά προβλήματα στο διαπροσωπικό κομμάτι που αφορά την καθημερινότητα σας.

Κυβερνήτης Δίας

Ο Δίας κυβερνά τον τομέα της εργασίας σας, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα μπορεί να συσχετιστεί με συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μια ρομαντική ή επιχειρηματική συνεργασία μπορεί να είναι η μορφή της δουλειάς σας ή οι συνδέσεις που κάνετε κατά την επιδίωξή σας για αλλαγές στον τρόπο ζωής, ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής μπορεί να προκύψει από κάποια συνεργασία.

Είναι μια εποχή που οι κοινές πεποιθήσεις, τα συμφέροντα και οι ιδεολογίες θα αποτελούν σημείο σύνδεσης μίας ερωτικής και ρομαντικής σχέσης που θα κάνετε. Για μερικούς, ένας σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας με κοινούς εκπαιδευτικούς στόχους ή συστήματα πεποιθήσεων.

Πολλοί από εσάς προσελκύετε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, οι οποίοι είναι στο πλευρό σας και που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για εσάς.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024