Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πέντε πράγματα που δείχνουν ότι η σχέση σας είναι ποιοτική

Τα πέντε πράγματα που δείχνουν ότι η σχέση σας είναι ποιοτική

Είναι ορισμένα ουσιώδη πράγματα που δείχνουν αν μία σχέση πάει καλά, ή αν δεν πάει καθόλου καλά

Οι παρακάτω καταστάσεις συνιστούν ενδείξεις ότι μία σχέση πάει πολύ καλά και έχει πάνω από όλα ποιότητα. Η αυτάρκεια, η αλληλεγγύη και η αγάπη είναι το τρίπτυχο που δείχνει ότι μία σχέση πετυχαίνει.

Κοινός χρόνος

Περνάνε μαζί κοινό χρόνο όταν έχουν την ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας είναι η προτεραιότητα του άλλου, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει πολύ συναίσθημα και πολύ  επίσης πάθος μεταξύ τους. Τα κοινά χομπι είναι ένας τρόπος για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα!

Ταξίδια

Είναι σημαντικό για αυτούς να βρίσκονται σε μέρη τα οποία θα τους κάνουν ευτυχισμένους μόνο και μόνο από τα υπέροχα αξιοθέατα που θα δούνε. Θέλουν να δημιουργούν καινούριες αναμνήσεις και τα ταξίδια και οι εκδρομές είναι ένας τρόπος για να είναι μαζί και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Απαγορεύουν τις εντάσεις πριν πάνε για ύπνο

Έχουν αποδεχτεί και υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι δε θα πάνε ποτέ για ύπνο με φασαρία και ένταση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι νοιάζονται πολύ για το πώς θα είναι τα πράγματα μεταξύ τους ακόμη και όταν ξυπνήσουν το πρωί.

Οι εντάσεις στο κρεβάτι, αν δεν είναι ερωτικές αλλά είναι εγωιστικές, χειριστικές, ψυχολογικές κλπ μπορούν να διαλύσουν μία σχέση, κάνοντάς την ιδιαίτερα μίζερη.

Αυτάρκεια

Και οι δύο έχουν τη ζωή τους πέρα από την κοινή ζωή που κάνουν στη σχέση τους. Σέβονται την ιδιωτικότητα και το γεγονός θέλει και ο ένας και ο άλλος τον προσωπικό του χρόνο για να βγει και να περνάει όμορφα

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας έχει τους φίλους του και την παρέα του. Ναι μεν, περνάνε χρόνο μαζί, αλλά αν θέλουν να κάνουν πράγματα που ο σύντροφός τους δε θέλει, τότε μπορούν να βρουν άτομα για να τα κάνουν μαζί!

Στήριξη

Το να δείχνει ο ένας στον άλλον την όποια υποστήριξή του σε πλάνα που έχει κανονίσει ο καθένας για το μέλλον του, συνιστά την επιτομή των συναισθημάτων και της αγάπης. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχει πάρει κάποιος θετικές και φιλόδοξες για το μέλλον του αποφάσεις, να θέλει την αγάπη από τον σύντροφό του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024