Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Megxit: Ποιος φοβάται την Μέγκαν Μαρκλ;

Megxit: Ποιος φοβάται την Μέγκαν Μαρκλ;

Εκτός από τον τεράστιο πονοκέφαλο που δημιουργούν τα διαδικαστικά γύρω από την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κι άλλα πράγματα να φοβάται...

Το Μπάκιγχαμ συνεχίζει να  βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ να κόψουν τους δεσμούς τους με την βρετανική βασιλική οικογένεια, μοιράζοντας το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.

Ωστόσο εκτός από τον τεράστιο πονοκέφαλο που δημιουργούν όλα τα διαδικαστικά γύρω από την απόφαση του διάσημου ζευγαριού, η βασίλισσα  Ελισάβετ έχει ακόμα δύο πράγματα που φοβάται.

Οι φόβοι της Ελισάβετ

Αρχικά η βασίλισσα Ελισάβετ τρέμει μη τυχόν και η Μέγκαν Μαρκλ ανοίξει το στόμα της και τα πει όλα έξω από τα δόντια για την βασιλική ζωή σε μια συνέντευξη άνευ όρων.

Μια πηγή του παλατιού δήλωσε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ικανοποιηθούν από τη λύση που θα δώσει το παλάτι στο Megxit.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και όλη η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη, καθώς φοβούνται μήπως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποφασίσουν να δώσουν αυτή τη συνέντευξη που θα αποβεί μοιραία και καταστροφική για τη βασιλική οικογένεια, όπως έκανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1995.

Τότε η Νταϊάνα είχε δηλώσει – μεταξύ άλλων – ότι υπέφερε από τη διαταραχή της διατροφής της βουλιμίας και ότι είχε φτάσει σε σημείο να αυτοτραυματιστεί κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον… άπιστο Πρίγκιπα Κάρολο.

Και τώρα φοβούνται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα στιγματίσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ως «ρατσιστές και σεξιστές» σε περίπτωση που δώσουν αυτή τη συνέντευξη.

Καθώς η ίδια είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με τα θέματα των δικαιωμάτων των γυναικών, θα μπορούσε να πει πολλά και ενδιαφέροντα για τον ρόλο τους μέσα στο παλάτι.

Εξάλλου, το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι είναι ικανό για όλα, μετά από τη συνέντευξή τους στην Αφρική όπου η Μέγκαν εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι «δεν περνάει καλά» ενώ ο Χάρι εξαπέλυσε νέα επίθεση στα μέσα ενημέρωσης.

Kάτι που σημαίνει ότι η Μέγκαν δεν αποκλείεται να θέλει να ανοίξει το στόμα της και να μιλήσει έξω από τα δόντια, για όλα όσα έχει περάσει τους 20 μήνες που έζησε μέσα στο παλάτι.

Η ίδια λέγεται ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού, ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και περνούσε άσχημα, κάτι που συνέβαλε στην απόφαση του ζευγαριού να φύγει από το παλάτι αλλά και τη χώρα, για να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή.

Η αποδόμηση της μοναρχίας

Ο δεύτερος φόβος της βασίλισσας, είναι ο ευτελισμός της μοναρχίας μέσω του Sussex Royal, του εμπορικού σήματος που κατοχύρωσαν Χάρι και Μέγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει με τίποτα να δει το συγκεκριμένο brand που είναι συνυφασμένο απόλυτα με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας σε… συσκευασίες μαργαρίνης.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ των πάνω από 100 προϊόντων που καλύπτονται από το Sussex Royal, είναι ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, εκδηλώσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου αλλά και έντυπο υλικό, περιοδικά, διαφημίσεις και ευχετήριες κάρτες.

Μάλιστα στην κίνησή τους έχουν και ανταγωνιστές αφού για την Ευρώπη ήδη υποβλήθηκε από ιδιώτη η κατοχύρωση του ίδιου εμπορικού σήματος, ο οποίος εμφανίζεται να έχει έδρα την Ιταλία και την Γερμανία.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εκτιμήσει πως τα κέρδη τους μπορεί να ξεπεράσουν τα 600.000 ευρώ το χρόνο από την εκμετάλλευση της εμπορικής αξίας των μέχρι σήμερα «πριγκιπικών» ονομάτων τους.

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ χωρίς τα… πριγκιπικά βάρη

Την ώρα που το παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται σε αναβρασμό προσπαθώντας να βρει μια λύση στο Megxit, η Μέγκαν Μαρκλ αφού κατάφερε αυτό που ήθελε συνεχίζει τη ζωή της κανονικά.

Απαλλαγμένη από τα βάρη και τις υποχρεώσεις του παλατιού, χωρίς κάμερες και φωτογράφους, έκανε την πρώτη της επίσκεψη σε κέντρο γυναικών για να τις στηρίξει.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι θα συνεχίσει τη φιλανθρωπική δράση της, με το δικό της πρόγραμμα και τους δικούς της ρυθμούς.

Η πανέξυπνη κίνηση της Μέγκαν, ήταν ένα διπλό μήνυμα: ένα προς το παλάτι για να τους δείξει ότι δεν κρύβεται, συνεχίζει να κάνει αυτό που της έμαθαν εκεί και το δεύτερο προς τον Καναδά, προκειμένου να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου.

Ο Καναδάς διαψεύδει τα βρετανικά ΜΜΕ

Σημειώνεται τέλος ότι η κυβέρνηση του Καναδά διέψευσε δημοσίευμα ότι πρωθυπουργός του Καναδά συμφώνησε ότι οι φορολογούμενοι στη χώρα του θα πρέπει να πληρώσουν για την προστασία των Σάσεξ το διάστημα που θα διαμένουν στη χώρα του, η καναδική κυβέρνηση έλαβε αποστάσεις.

Και για γλιτώσει το δεύτερο μέτωπο επιθέσεων στον Καναδά και το κόστος που ίσως προκύψει για τους πολίτες της χώρας, η Μέγκαν έπιασε αμέσως δουλειά για να τους κερδίσει και να την θεωρήσουν ως έναν άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα στις γυναίκες που έχουν βιώσει άσχημες καταστάσεις.

Γιαυτό και ο πρώτος σταθμός της σόλο περιοδείας της χωρίς τη σφραγίδα του παλατιού ήταν το Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ.

Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη.

Μάλιστα, οι γυναίκες του κέντρου ανέβασαν φωτογραφία τους με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Facebook.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024