O πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζαμέλ ΜακΛίν δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στη Σάσαρι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την αποδέσμευσή του.
Ο Τζαμέλ ΜακΛίν, που τη σεζόν 2017/2018 πέρασε από τον Ολυμπιακό, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Σάσαρι, έπειτα από μόλις έξι μήνες συνεργασίας.
Ο 31χρονος μετακόμισε στον σύλλογο της Σαρδηνίας το καλοκαίρι, ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα ο ιταλικός σύλλογος να αποφασίσει την αποδέσμευσή του.
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Πέντε χρόνια «ασπρόμαυρων» οργίων κατά της Ένωσης (vids)
Η Σάσαρι αγωνίζεται στο Basketball Champions League με την οποία είχε κατά μέσο όρο 6,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, ενώ βαδίζει ολοταχώς στην Παρτιζάν.
Στο παρελθόν να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός εκτός του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί σε Βόννη, Οστάνδη, Άλμπα Βερολίνου, Αρμάνι και Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.