Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι : Απειλές για αποκαλυπτική συνέντευξη

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι : Απειλές για αποκαλυπτική συνέντευξη

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να φοβάται νέες ενδεχόμενες αποκαλύψεις από το ζευγάρι

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Μεγάλη Βρετανία μετά από την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ ότι επιθυμούν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Όπως είπαν στη σχετική τους ανακοίνωση στο Instagram Χάρι και Μέγκαν αποφάσισαν να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής, κάτι που προκάλεσε την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε ουσιαστικά την είδηση από την τηλεόραση.

Την απογοήτευσή και την οργή τους ωστόσο γύρω από την απόφαση που απ΄ό,τι φαίνεται Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ προετοίμαζαν εδώ και καιρό, εξέφρασαν και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως ο αδελφός του πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ αλλά και ο σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος.

View this post on Instagram

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” – The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Οι απειλές Χάρι και Μέγκαν για νέα αποκαλυπτική συνέντευξη

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Φόβος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ από ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε περίπτωση που δεν πάρουν όσα θέλουν στις σημερινές διαπραγματεύσεις με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Οι αξιωματούχοι του Παλατιού, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ανησυχούν ότι το ζευγάρι θα δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην στενή φίλη του, Όπρα Γουίνφρει.

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ήδη να βρίσκεται σε επαφή με την Όπρα Γούινφρεϊ και να έχει προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το ABC, το NBC και το CBS. Σε αυτή πιθανολογείται ότι μπορεί να κατηγορήσουν την βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και σεξισμό.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει μία τέτοια συνέντευξη αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για το ζευγάρι στήριξε και ο δημοσιογράφος Τομ Μπραντμπάι, που είχε πάρει την δήλωση εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ ότι δεν την ρώτησαν πολλοί αν είναι καλά με όσα περνάει στην Βρετανία. «Έχω μία ιδέα τι μπορεί να βγει στον αέρα σε μία χωρίς περιορισμούς συνέντευξη και δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο», είπε στους Sunday Times ο δημοσιογράφος.

Βασιλική πηγή στην Daily Mail επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του Χάρι και της Μέγκαν μιλάνε με τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκυτα. «Η Μέγκαν αισθάνεται ότι την έκαναν να σιωπήσει και δεν είναι πλέον σε θέση να μείνει αμίλητη. Εκείνη και ο Χάρι αισθάνονται ότι η γαλαζοαίματοι είναι ρατσιστές και σεξιστές», ανέφερε η βασιλική πηγή.

Η κρίσιμη «σύνοδος κορυφής» στο Σάντριγνκαμ

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα γίνει η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αποφάσισε με τη σύζυγό του και Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τον ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φέρεται να έχει εξοργιστεί με την απόφαση του εγγονού της, έχει συγκαλέσει σήμερα έκτακτη οικογενειακή συνάντηση, η οποία έχει χαρακτήρα άτυπου Συμβουλίου του Στέμματος.

Σε αυτή το παρών θα δώσουν ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο ίδιος ο Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, μαζί με τον γιο της Άρτσι, και αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ θεωρούν τη Μέγκαν Μαρκλ «πέτρα του σκανδάλου», υποστηρίζοντας ότι παρασύρει τον πρίγκιπα Χάρι σε «ανάρμοστη» συμπεριφορά.

«Μαξιλάρι» ο Καναδάς

Μπορεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στην Βρετανία, δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Καναδά, που, με την Washington Post, χάρηκε ιδιαιτέρως με την απόφαση των Χάρι και Μέγκαν να φύγουν από το παλάτι και να ζήσουν μαζί με τον γιο τους Άρτσι στη Βόρεια Αμερική.

Η απόφαση του βασιλικού ζεύγους  «γέννησε» πολλά ερωτήματα, όπως το τι δουλειά θα κάνουν από δω και πέρα, ώστε να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

View this post on Instagram

This morning, The Duchess of Sussex went back to college!  Joining students and educators at The University of Johannesburg The Duchess was able to announce a new series of gender grants from the Association of Commonwealth Universities, of which she is patron. She was also able to announce four new scholarships to help students study in different commonwealth countries, allowing cross cultural understanding and an opportunity to deepen their educational studies abroad. One of the recipients of these grants shared his story of growing up on farmland in Kenya, where he paid for his education trading vegetables to cover schooling costs (cauliflower leaves to be exact!) He is now doing a research study on carcinogens in his country, its link to cancer – his work is helping to change practices and to save lives. The Duchess was so moved by the work being done across the education sector and to talk with such like-minded thinkers about the importance of access to education and the support needed internally. When the round table discussion this morning moved to the challenges faced in this sector and how daunting it can all seem, The Duchess said, “Sometimes access to education can seem so big, you wonder where to even begin? So you begin with one student, or one school, you simply begin. And that’s when we see change.” She continued by referencing a Martin Luther King Jr quote: “Take the first step… you don’t have to see the whole staircase, just take the first step.” Since @the_acu_official Gender Grants were launch in 2016, 28 universities in 17 countries have benefited with a minimum of 600 beneficiaries participating in workshops supported by the grants. #RoyalVisitSouthAfrica Photo ©️ PA images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ένα άλλο κύριο ερώτημα, όμως, είναι το πού ακριβώς στη Βόρεια Αμερική θα εγκατασταθούν, με τον Καναδά να εκφράζει απερίφραστα το πόσο καλοδεχούμενοι είναι ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι.

«Πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν στον Καναδά», έγραψε η εφημερίδα Toronto Star, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποτελεί την καλύτερη επιλογή. «Η χώρα έχει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα να προσφέρει.

Αλλά, ας το παραδεχτούμε, μας λείπει η γκλαμουριά, δεν υπερέχουμε σε αυτό. Ένα κομμάτι των «Sussexes», ακόμη και για περιορισμένο χρόνο, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν! Δεν θέλουμε να φανούμε υπερβολικά πρόθυμοι, αλλά είναι δύσκολο».

Πάντως, το παλάτι επιβεβαίωσε την Παρασκευή πως η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, όπου βρισκόταν Άρτσι, μετά τις «υπέροχες» διακοπές (όπως τις χαρακτήρισαν οι Χάρι – Μέγκαν) που είχαν κάνει εκεί.

Επίσης, το ζευγάρι είχε δηλώσει πως ο Καναδάς είναι «ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η γιαγιά του Χάρι, η Βασίλισσα Ελισάβετ, διαθέτει και τον τίτλο της «Βασίλισσας του Καναδά», μεταξύ των άλλων τίτλων της.

Ο Χάρι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Καναδά μαζί με τους γονείς του, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1991, ενώ η Μέγκαν έζησε στο Τορόντο για αρκετά χρόνια, όσο πρωταγωνιστούσε στο Suits.

Επίσης, Χάρι και Μέγκαν έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι το 2017 στον Καναδά.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024