Σε περίπατο εξελίσσεται η έξοδος του Ολυμπιακού στην Λαμία με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται πλέον με 4-0 της τοπικής ομάδας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που στο 81′ πέτυχε χατ-τρικ με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από φάση διαρκείας φτάνοντας παράλληλα τα 13 γκολ στην Super League.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.