Λαμία: Η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού
Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή.
Η Λαμία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (12/01, 17:15) τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ματς και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε της αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Μπεχαράνο.
Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Βάντερσον, Πλιάτσικος και Αντέτζο, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός από την πρώτη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Βύντρα, Μπάχανακ, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.
- Νέες ταινίες: Φτερά, πούπουλα και τρόμος
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να «δέσει» Ντεμπελέ και Μπαρκολά
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Προς γενικευμένη εφαρμογή σε όλο τον ιδιωτικό τομέα
- Άλεξ Καρπ: Είναι αυτός ο πιο επικίνδυνος CEO της εποχής μας;
- Συνταγή: Λαχταριστά crookies

