Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Έκαναν ότι μπορούσαν για αναβολή και τα κατάφεραν με το αστείο επιχείρημα πως η Ξάνθη δεν είχε… καταλάβει ότι κλήθηκε για πολυιδιοκτησίας! Με την πλάτη στον τοίχο ΠΑΟΚ και Ξάνθη, στις 16/1 η νέα εκδίκαση με τα στοιχεία-φωτιά να τους «καίνε»! Η κλεψύδρα αδειάζει για τους… εξυγιαντές!
Έπεσαν οι μάσκες! Διασύρθηκαν, δεν δίστασαν να γελοιοποιηθούν δημοσίως για να μπορέσουν να τραπούν ατάκτως σε φυγή και να πάρουν λίγες μέρες ακόμη ζωή. Γιατί η αρχή του τέλους ξεκίνησε με την εκδίκαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πόσο κοντά στο τέλος είναι φάνηκε ξεκάθαρα από την στάση που κράτησαν Ξάνθη και ΠΑΟΚ!
Οι δύο ΠΑΕ που ήθελαν να… λάμψει η αλήθεια, μια «αλήθεια» που προφανώς είναι σαν αυτή που μας… έμαθαν οι υπάλληλοι της RFA, καλή ώρα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!