Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Gucci εμπνέεται από τον Μίκι Μάους

Ο οίκος Gucci εμπνέεται από τον Μίκι Μάους

Ο Μίκι Μάους φοράει Gucci!

Ο Μίκι Μάους φοράει Gucci!

Από το ντεμπούτο του με τον οίκο Gucci το 2015, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele επαναπροσδιορίζει συνεχώς την ιταλική φίρμα συνδυάζοντας τολμηρή εμφάνιση, τεχνογνωσία και εκκεντρικότητα. Η 25η Ιανουαρίου του 2020 σηματοδοτεί την έναρξη του κινεζικού νέου έτους, φέτος είναι η χρονιά του  αρουραίου, ο Alessandro Michele δημιούργησε μια συλλογή για να τιμήσει τον εικονικό χαρακτήρα του Walt Disney: Μίκι Μάους.

Ο Μίκι Μάους φοράει ξανά…. Gucci!

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο χαρακτήρας του Μίκι Μάους εμφανίζεται σε μια συλλογή Gucci. Το περίφημο ποντίκι παρουσιάστηκε στην Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2019 και στην συλλογή της Ιταλικής ετικέτας Cruise 2020.

View this post on Instagram

Heading for a day at Disneyland with the True Original Mickey Mouse, for the #Gucci Chinese New Year campaign, directed by #HarmonyKorine, art directed by @christophersimmonds with creative direction by @alessandro_michele and starring Gucci ambassador and actress Ni Ni @captainmiao, actor Earl Cave @psychoearli and designer, stylist and poet Zoë Bleu @____zoe_bleu_arquette____. Wearing the #DisneyXGucci collection designed by @alessandro_michele, the testimonials are shown in playful and colorful film inside the magical park. #AlessandroMichele Discover more about the collection through link in bio. ©Disney Music: WHO'S AFRAID OF THE BIG BAD WOLF?
By Frank Churchill Additional Lyric by Ann Ronell ©Copyright by Bourne Co.
Copyright Renewed
All Rights Reserved International Copyright Secured (US Performing Rights Society: ASCAP) (p) 1992 Disney

A post shared by Gucci (@gucci) on

Τι θα δούμε στην συγκεκριμένη κολεξιόν;

Βασισμένο στο παιχνιδιάρικο πνεύμα Gucci, αυτή η unisex συλλογή προσφέρει τα πάντα, από κασκόλ μέχρι γυαλιά, τσάντες μέχρι παπούτσια, αλλά και ready to wear κομμάτια. Το κύριο σημείο αυτής της αποκλειστικής συλλογής; Η τσάντα καμβά Mini GG Supreme με την εκτύπωση «Mickey Mouse», μια λεπτή αναφορά σε ένα από τα υφάσματα που χρησιμοποιείται από το σπίτι στη δεκαετία του 1980.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024