«Κοινό μέτωπο» Πούτιν και Ερντογάν για Λιβύη – Τι πρωτοβουλία πήραν
Μαραθώνια συνάντηση είχαν οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακριβώς πριν τα εγκαίνια του αγωγού TurkStream.
Μαραθώνια συνάντηση είχαν οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακριβώς πριν τα εγκαίνια του αγωγού TurkStream.
Την ολοκλήρωση της συνάντησης ακολούθησαν τα εγκαίνια του αγωγού, ωστόσο υπήρξε και συνέχεια της συνάντησης, με τη συμμετοχή αυτή τη φορά και των υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών των δύο χωρών.
Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και Τουρκίας, ανακοίνωσαν την υπογραφή ενός κοινού κειμένου μέσω του οποίου έκαναν έκκληση για κατάπαυση πυρός στη Λιβύη στις 12 Ιανουαρίου.
Κι αυτό, προκειμένου να γίνουν διαπραγματεύσεις για μια ειρηνική επίλυση της εμφύλιας διένεξης. Στο κοινό ανακοινωθέν οι δύο πλευρές διατύπωσαν τη βούληση των δύο χωρών για ενωμένη και ειρηνική Λιβύη.
Πηγή: onetv.gr
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442