
Στην Ελλάδα ο ναυτικός μετά την επίθεση στο Καμερούν : Θέλω να γυρίσω στην οικογένειά μου
«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Δημόγλου
Στην Ελλάδα ο ναυτικός που τραυματίστηκε από τους πειρατές στο Καμερούν
Εμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ο Δημήτρης Δημόγλου, ο νεαρός ναυτικός που τραυματίστηκε στην πειρατική επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου, επέστρεψε στην Ελλάδα.
«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ναυτικού που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πειρατές κατα τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPY LADY» που είχε ως αποτέλεσμανα απαχθούν οκτώ ναυτικοί, ανάμεσά τους και πέντε Έλληνες.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο Δημήτρης Δημόγλου τραυματίστηκε στο πόδι από εξοστρακισμό σφαίρας με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Καμερούν.
Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ωστόσο κρίνεται σκόπιμη η νοσηλεία του και γιαυτό τον λόγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και διακομίστηκε σε νοσοκομείοτων Αθηνών.
Την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των οχτώ απαχθέντων αφού μέχρι και σήμερα οι νιγηριανοί πειρατές φέρονται να μην έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες των ομήρων και η τύχη τους αγνοείται.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=wQkyrLzWJD0
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Αυτοί οι έξι Βέλγοι το 1986 καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε σήμερα
- «Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη» – Η σύγκρουση δύο προγνωστικών μοντέλων
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω


