Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για Μπάρμπα»

«Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για Μπάρμπα»

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για τον Φεντερίκο Μπάρμπα, καθώς η Ένωση του προσφέρει θέση βασικού.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι δεδομένο πλέον ότι επιστρέφει στην Κιέβο Βερόνα μετά το δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του.

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον 26χρονο αμυντικό εκ νέου δανεικό, με την Ουντινέζε να έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει όμως η ιστοσελίδα «tuttoudinese», τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα της απόκτησής του, μιας και του προσφέρει θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttoudinese», που ασχολείται με θέματα της ομάδας του Φρίουλι, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι επαφές της Ουντινέζε με τη Κιέβο συνεχίζονται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα.

Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά την ισπανική εμπειρία και τη Βαγιαδολίδ, αρέσει στους «μπιανκονέρι». Το προβάδισμα αυτή τη στιγμή όμως, το έχει η ΑΕΚ, η οποία του δίνει θέση βασικού. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024